kamiq 1

2019 Skoda Kamiq’in iç mekan görüntüleri paylaşıldı!

Avrupa’da satışa çıkması beklenen 2019 model Skoda Kamiq Cenevre’de tanıtılmasına az bir süre kala, aracın iç mekan fotoğrafları paylaşıldı. İşte 2019 Skoda Kamiq özelliklerine dair her şey…

2019 Skoda Kamiq crossover’da Virtual Cockpit adı verilen dijital gösterge paneli opsiyonel olarak sunulacak. Çekyalı üretici, bu sistemde kullanılan 10.25 inç boyutundaki ekranın “bu sınıftaki en büyük ekran” olduğunu ifade ediyor. Yanlardaki havalandırmaları neredeyse kapıyla bir bütün haline getiren Skoda, bu dokunuşun kabini daha ferah ve geniş gösterdiğini belirtiyor. Bakırkırmızı ve beyaz olmak üzere üç farklı aydınlatma seçeneğine sahip olan kabinde, konforu arttırmak adına ön camda, arka koltuklarda ve direksiyonda ısıtma özelliği opsiyon olarak sunuluyor.

skoda kamiq

400 litre bagaj hacmiyle geliyor!

2019 Skoda Kamiq modelini MQB A0 platformu üzerine geliştiren Çekyalı üretici, yaşam alanının ferahlığı konusunda oldukça iddialı. 2,651 mm aks mesafesine sahip crossover’da arka yolcuların 73 mm diz mesafesine sahip olduğu söyleniyor. Bagaj hacmini 400 litre olarak açıklayan Skoda, arka koltuklar katlandığında bu değerin 1,395 litreye kadar yükseldiğinin altını çiziyor.