Ayrılık mobil uygulama

Zorlu ayrılıkları atlatmaya yardımcı olan 7 mobil uygulama

En zorlu ayrılıklarda bile kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak 7 mobil uygulamayı sizler için derledik. Uygulamaların tümü aşk acısı için birebir!

TeknoEkip’ten dev hizmet! Ayrılık yaşayanlara, aşk acısı çekenlere iyi gelecek birbirinden güzel uygulamaları sizler için araştırdık ve derledik. Eğer siz de aşkınızı kalbinize gömmeye hazırsanız ve biraz desteğin iyi olabileceğini düşünüyorsanız 7 adet uygulamaya yer verdiğimiz listemize bir göz atın:

Rx Breakup

Rx Breakup

Bu özel uygulama, ilk ayrılık anından itibaren bireyleri yönlendirmek ve kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak adına geliştirilmiş. Uygulama, kullanıcıya 30 günlük yoğun ve eğlenceli bir program hazırlayarak aşk acısını unutmasını kolaylaştırıyor. Uygulama Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Meetup

Meetup

Uzmanlara göre zorlu bir ayrılığı atlatmanın en iyi yolu bir süre düşüncelerinizi unutmanızı sağlayacak farklı aktivitelere katılmak. Meetup, bu aktiviteler için size arkadaş bulan ve yeni şeyler öğrenmeye, yeni yerler görmeye teşvik eden bir uygulama. Her ne kadar farklı kişilerle tanışmanız için özelleştirilmiş olsa da bu uygulama üzerinden “onu unutturacak özel kişiyi” bulmayı beklemek yanlış olabilir, çünkü bu amaçla geliştirilmiş bir uygulama değil. Meetup, Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kayak

Kayak

Etrafınızdaki her şey size “onu” hatırlatıyorsa bir süreliğine uzaklaşmanız gerekebilir ve eğer uzaklaşma kararı aldıysanız, Kayak’ı indirmeniz yolculuğunuzda size yardımcı olacaktır. Kullanıcıları için tüm yolculuk planlamalarını yapan uygulama, otel fiyatlarından gezilecek yerlere kadar birçok bilgi barındırıyor. Uygulama Android ve iOS için ücretsiz.

Mend

Mend

Ayrılığı atlatabilmek için iç huzurunuzu sağlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, Mend tam size göre. Uygulama, Rx Breakup’a benzer şekilde bir aylık program oluşturuyor ve meditasyon, egzersiz gibi aktivitelerle kullanıcılarını kendilerine bakma konusunda teşvik ediyor. Eğer bir aylık sürenin ardından daha iyi hissetmezseniz süreyi uzatmak da mümkün. Yalnızca iOS üzerinden indirilebilen uygulama, bir hafta ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Headspace

Headspace

Gezmeye, farklı kişilerle tanışmaya ve yeni şeyler denemeye vaktiniz yoksa Headspace ile yalnızca psikolojinizi düzeltmeye odaklanabilirsiniz. Uygulama, üzüntüyü ve gerginliği azaltabilecek rahatlama egzersizleriyle her türlü olumsuz durumda kullanıcılarına daha iyi hissettirme garantisi veriyor. Play Store ve App Store’dan indirilebilen uygulama ücretli ve ücretsiz olmak üzere farklı plan seçeneklerine sahip.

Breakup Boss

Breakup Boss

İsminden de anlaşılabildiği gibi yalnızca ayrılık acısını unutturabilmek için geliştirilmiş bu uygulama, ilişki tavsileri veren Zoë Foster Blake’in köşe yazılarından yola çıkılarak geliştirilmiş tekniklerle ayrılığı atlatmak için kullancısına yardımcı oluyor. Uygulamanın asıl amacı ayrılık dönemindeki olumsuz hislerin kişiyi yönlendirmesini ve ayrılık acısının daha da büyümesini engellemek. Bu nedenle kullanıcıları için güzel etkinlik ve aktivite önerileri barındırıyor. Uygulama Play Store ve App Store’dan 30 TL’ye indirilebiliyor.

Tinder

Tinder

Elbette listemizin son uygulaması eski ilişkiden kalan sorunların, yeni bir ilişkiyle çözülebileceğini düşünenler için  özel olarak seçildi. Dünya çapında son derece popüler olan arkadaşlık uygulaması Tinder, yeni aşklara yelken açmayı düşünen herkesin akıllı telefonunda bulunması gereken uygulamalardan birisi. Uygulama Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.