Lenovo XT1902 3 1

Yeni Bir Lenovo Akıllı Telefonu Geliyor

Lenovo markasının kendi adı ile yayınladığı serilere ne zaman yeni seriler ekleyeceği merak konusu olmuştu. Moto serileri gelirken doğrudan Lenovo ismiyle ne zaman yeni telefon geleceği merak edilirken sonunda bu konuda ilk bilgiler elde edildi. Yeni bir Lenovo telefonu performans testlerinde görüldü. İşte detaylar.

Özellikle uygun fiyatlı seriler içerisinde en çok tercih edilen akıllı telefon modellerinden biri olarak bilinen Lenovo, fiyat performans odaklı telefonlarıyla bir hayli satış elde etmeyi de başarmış durumda. Özellikle yeni seri akıllı telefonlarıyla beraber pazarda rekabet eden markanın son olarak ise Moto serileriyle öne çıktığını gördük.

Yavaş yavaş kendi kitlesini de oluşturmaya başlayan markanın şimdi ise yeni bir telefon modeli üzerinde çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Performans testlerinde görülen yeni seri akıllı telefonların henüz adı da belli olmamasına karşın, yeni seri akıllı telefonların özellikleri de performans testlerinde görücüye çıkmış oldu. Hemen telefonların nasıl özelliklere sahip olduğuna bakalım.

Lenovo XT1902-3

Lenovo Akıllı Telefonu Geliyor

Söz konusu akıllı telefonu adı ve tanıtım tarihi gibi bilgileri elde edebilmiş değiliz. Fakat performans testlerine göre orta segment bir akıllı telefon modeliyle karşı karşıya kalacağız. Yeni modelde bu bağlamda ilk olarak MediaTek MT6797 işlemcilerinin kullanıldığı görülüyor. 1.85 GHz hızında olduğu bilinen işlemcilerin dışında Lenovo akıllı telefonlarının 4 GB RAM bellek barındıracağı görülüyor.

Bunun dışında batarya ve diğer teknik özellikleri konusunda bilgilerin verilmediği akıllı telefonun Android Nougat 7.1.1 sürümü sunduğunu da görüyoruz. Lenovo XT1902-3 seri numarasıyla geleceği de görülen yeni akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı ya da piyasaya çıkış yapıp yapmayacağı henüz belli değil. Fakat markanın kısa süre sonra Lenovo XT1902-3 modeli üzerinde belirsizliği de kaldıracağı belirtiliyor. Tabi ki net bir süre verilmiş değil. Performans testlerinde de doğrudan markanın başvuru yapıp yapmadığı görülmüyor.