Xiaomi Redmi Pro 2

Xiaomi Redmi Pro 2 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Üst seviye akıllı telefonlarından sonra orta segment için ardı ardına yeni modeller duyuran Xiaomi’nin, şimdilerde yeni seri Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonları üzerinde çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Yeni seri orta segment akıllı telefonlar olarak gösterilen Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonlarının belli başlı detayları da netlik kazanmış durumda. İşte o detaylar.

Akıllı telefonlarda tasarım denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri Xiaomi markası oluyor. Özellikle çerçevesiz akıllı telefonlarıyla bu alanda kendisini kanıtlayan Xiaomi, tasarım konusuna ne kadar önem veriyor olsa da değişen trendlerle beraber artık donanımsal özelliklere de önem vermeye başladı. Özellikle amiral gemisi akıllı telefonlarından beklenen özellikler bir yana dursun, markanın orta segment akıllı telefonlarında donanımsal özelliklere daha fazla önem vermeye başladığını gördük.

Bu durumun en büyük kanıtlarından birisi de Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonları olacak. Telefon özellikleri resmi olarak açıklanmamış olsa da yeni seri akıllı telefonların belli başlı özellikleri paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan ilk bilgilere bakacak olursak Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonlarının özellikleri de azımsanmayacak kadar iyi. Peki yenilenmiş Xiaomi Redmi Pro 2 akıllı telefonlarında nasıl özellikler kullanıcıları bekliyor? Paylaşılan detaylar neler? Daha detaylı ele alalım.

Xiaomi Redmi Pro 2

Xiaomi Redmi Pro 2 Beklenenden Özellikler

Telefonların özellikleri hakkında ilk detaylarda işlemci modelleri paylaşıldı. Kısa süre önce tanıtılan yeni seri Snapdragon 660 işlemcilerine sahip olacağı belirtilen akıllı telefonların, yenilenmiş işlemcilerin kullanıldığı ilk serilerden de biri olması bekleniyor. Xiaomi Redmi Pro 2 serisinin RAM bellek miktarı konusunda ise 3 GB giriş seviyesi RAM bellek miktarı ve 64 GB depolama alanı olacağı, bir diğer modelde ise 4 GB RAM bellek miktarı ve 128 GB depolama alanı sunulacağı bekleniyor.

Ekran kısmında 5.5 inç Full HD AMOLED ekran tercihi yapılacağı belirtilen Redmi Pro 2 serisinin, 4100 mAh batarya ile sınıfının en iyilerinden biri olacağı düşüncesi var. 156 Euro gibi bir fiyatı olacağı düşünülen akıllı telefonun çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmış değil. Bunun için açıklamaları beklemek gerekiyor.