Xiaomi Mi Mix3

Xiaomi Mi Mix 3’ün Resmi Lansman Tarihi Açıklandı

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi Mix 3, uzun süredir beklenmekteydi. Doğal olarak ilk önce Çin’de satışa çıkacak olan cihazın hemen ardından global olarak satışa sunulması bekleniyor.


Çinli üretici yeni ürünü Mi Mix 3’ü 25 Ekim’de Pekin’de düzenleyeceği etkinlikle tanıtacak. Lansman tarihi daha önce 15 Ekim olarak duyurulmuştu. Weibo’da yayınlanan görsel ile  lansmanın 25 Ekim’de olacağı da netlik kazanmış oldu.
Xiaomi Mi Mix3 Lansman

Xiaomi Mi Mix 3’ün Teknik Özellikleri

Snapdragon 845 işlemci ile gelmesi beklenen telefonda AMOLED ekran kullanılmış, 6.4 inç boyutunda neredeyse tam bir ekran alanı sunulduğu gözüküyor.

Arka kısmındaki kameralardan birisinin 16 megapiksellik ana kamera, diğerinin 13 megapiksellik telefoto kamera, Ön tarafta ise 20 megapiksellik bir kamera olması bekleniyor. Yüz tanıma ve yapay zeka ile desteklenen telefonun Android 7.1 Nougat ile kutudan çıkması bekleniyor. Ayrıca cihazda 18 W’lık hızlı şarj desteği de yer alacak.

Xiaomi Mi Mix 3’ün Fiyatı

Mi Mix’in 6 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip varyantının 490 dolar olması beklenirken, 8 GB RAM ve 256 GB hafızası olan modellerde ise 760 dolar olması bekleniyor.