Xiaomi Mi Max 1

Xiaomi Mi Max 2’nin özellikleri belli oldu

Çin merkezli üretici olan Xiaomi, son zamanlarda ciddi derecede merak uyandıran ve önemli geliştirmeleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Markanın bu seferki Xiaomi Mi Max 2 ile ne şekilde geleceği belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde neredeyse çerçevesiz bir ekran ile gelen Xiaomi Mi Mix’in yeni modelinin geleceği ve markanın bu yoldaki kararlılığını bir kez daha anlamıştık. Akıllı telefon piyasasındaki payını daha fazla arttırmak adına Xiaomi Mi Max 2’nin geleceği tamamen kesinleşmiş durumda. Bu bakımdan marka üst seviye ve orta seviye cihazlarını üretmeye tam anlamıyla devam ediyor. Bu plan içerisinde Xiaomi Mi Max 2’nin şuana kadarki bilgilerine baktığımızda tıpkı selefi gibi 6.44 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağı ve muhteşem olduğu hissediliyor. Marka akıllı telefonlarında en fazla 6 inç koyacağı ise iddia ediliyor.

Batarya Oldukça Yüksek Olacak!

Cihazın işlemcisine bakacak olursak eğer snapdragon 660’tan yana oluyor. Orta seviye cihaza uygun olan bu işlemci 6GB RAM ve 128GB depolama alanıyla desteklenecek. Ayrıca cihazın bataryası 5.000mAh olarak geliyor. Bu bakımdan pil sorunu tamamen ortadan kalkacak. Kutusundan Android 7.0 ile çıkması beklenen cihazın kullanıcıyı memnun edeceği kesin gibi.

Tüm bu bilgilerin yanı sıra Xiaomi galiba MWC 2017’de görülmeyecek fakat Mi Max 2’nin kısa sürede piyasada yer alacağı düşünülüyor. Bazı kaynaklara göre ise Mayıs ayı işaret edilmekte. Fiyatı tam olarak kesinleşmemiş olan cihazın tahmini fiyatı 240-300 dolar arası olarak belirtiliyor.