Whatsapp cevrimici nasil gizlenir 1

Whatsapp’ta Yazma Durumu Nasıl Gizlenir?

Çoğumuz belirli bir nedenden dolayı WhatsApp yazım durumunu gizlemek istiyorsunuz. Bir WhatsApp grubuna bir mesaj yazarken veya kişisel bir mesaj yazarken WhatsApp yazım durumu size görünür. Arkadaşlarınıza mesaj yazdığınızda, çevrimiçi durumunuz yazmaya başlayacaktır. Nasıl etkileşimde bulunduklarını daha iyi anlamak için, insanların çevrimiçi statü koymanın faydası olmadığını, ancak yazarken bir statü gördüklerinde bir WhatsApp grubunda ne kadar aktif olduklarını bilmeleri iyi bir şey. WhatsApp’ta çevrimiçi bir kişi olursa olsun, bir kişinin gerçekten aktif olup olmadığını gösterir.

Bir kişi çevrimiçi olabilir ancak etkin değil diyelim ki, bilgisayarda WhatsApp Web’i açık bırakma, çevrimiçi olma durumunu her zaman çevrimiçi olarak yansıtır, ancak etkin olmayabilir. WhatsApp’ın bir diğer harika özelliği de, bir kişinin mesajınızı okuyup okumadığını ancak WhatsApp ayarlarından kapatılabildiğinden ve WhatsApp statüsünde bulunmadığının gizlenmesini sağlayan mavi işaretlerdir. Öyleyse size WhatsApp’ta yazma durumunu nasıl gizleyebileceğinizi gösterelim.

Whatsapp Durumu Nasıl Gizlenir

WhatsApp yazma durumu gizlemek için size iki püf noktası göstereceğiz. Aşağıdaki adımları takip edin:

Whatsapp’ta Yazma Durumunu Gizlemek Seçenek 1

  • Bir WhatsApp mesajı girmeden ve yazmadan önce, internet bağlantısını (Mobil Veri veya Wi-Fi) kapattığınızdan veya sadece Uçak Modu’na geçtiğinizden emin olun.
  • WhatsApp’ı açın ve yazdığınız mesajınızı gönderin.
  • Mesajınızdaki WhatsApp keneleri yerine küçük bir saat belirir.
  • Mesajın gönderilmesine izin vermek için internet bağlantısını tekrar açın veya Uçak Modu’nu devre dışı bırakın.
  • Bu yöntemle yazma durumunuzu kimse göremez.

Whatsapp’ta Yazma Durumunu Gizlemek Seçenek 2

Aşağıdaki verilen bağlantıdan GBWhatsApp adlı bu uygulamayı indirin. GBWhatsApp, WhatsApp’ın duymamış olabileceğiniz bir dizi gizli özelliğini kilidini açan WhatsApp için bir moddur. İndirin ve kurun. Kutuyu işaretlediğinizden veya Ayarlar -> Güvenlik altındaki Bilinmeyen Kaynakları etkinleştirdiğinizden emin olun. Üzülmeyin, kök olmadan çalışır, Androidinize kök erişimine ihtiyacınız yoktur.

  • Kurulduktan sonra, GBWhatsApp’ı açın ve WhatsApp hesabınızı doğrulayın. Her şey yolunda giderse, WhatsApp hesabınızı göreceksiniz.
  • Sağ köşedeki üç noktaya dokunarak WhatsApp Menüsünü ziyaret edin ve Gizlilik’e dokunun.
  • Bunun altında Yazma Durumu’na dokunun ve istediğiniz şeyi seçin.
  • Kişisel mesajlarınızın yazım durumunu gizlemek istiyorsanız Kişiler için gizle’yi veya WhatsApp gruplarından yazma durumunuzu gizlemek istiyorsanız, Grup için gizle’yi seçin.