Whatsapp Goruntulu Arama 1

Whatsapp’ta Görüntülü Aramalar Nasıl Yapılır?

Şimdi WhatsApp Android, iOS ve Windows platformunda dünya çapında görüntülü arama özelliğini piyasaya sürdü, eğer sesli arama için WhatsApp kullanıyorsanız işler sizin için daha kolay olabilir. Bu özellik, WhatsApp görüntülü görüşme yapmanızı sağlar. Şimdiye dek, WhatsApp görüntülü arama özelliği BETA yapısındaydı, ancak şimdi bu Ana platformlar için kullanılabilir.

Bu özellik, Skype, FaceTime, LINE, Viber ve Google Duo gibi birkaç rakip için mevcut rakipler için büyük bir tehdit olabilir. Bu aynı zamanda Facebook’un kendi Messenger uygulamasını da içeriyor.

WhatsApp’ta görüntülü arama yapmak için, ilgili uygulama mağazasından WhatsApp’ın en son sürümüne güncellemeniz gerekir. Telefonunuzdaki uygulama mağazasını ziyaret edin ve WhatsApp’ınızı güncelleyin.

Whatsapp Görüntülü Arama

WhatsApp’ta Görüntülü Arama Yapmak

Android kullanıcıları için doğrudan WhatsApp.com/Android bağlantısına tıklayıp en son APK’yı alabilir veya Google Play Store’u ziyaret edip uygulamayı indirebilirsiniz.

WhatsApp’ı en son sürüme güncelledikten sonra,

  • Bir kişi seç
  • Üstündeki arama düğmesine basın
  • Sizden Ses veya Video seçmeniz istenecek, sadece Video
  • Ayrıca ana ekrandan profil resmine dokunabilir ve kişilerimi gösterdiğim gibi arayabilirsiniz.

Arama sırasında, resim içinde resim video beslemesi görüntülenir. Ön ve arka kamerayı değiştirmek ve mikrofonu kapatmak için seçenekler vardır.

Lütfen, WhatsApp üzerinden arama yapmak için, alıcı tarafın, en azından bu özelliği destekleyen bir WhatsApp sürümünü veya en azından bir WhatsApp yapısını çalıştırması gerektiğini unutmayın.