whatsapp

WhatsApp Yeniliklere Doymuyor! Konum Paylaşma Özelliği Geliyor!

WhatsApp’a lokasyon etiketi ekleme özelliği ekleniyor. Bu özellikle birlikte artık fotoğraflarınıza konum etiketi ekleyebileceksiniz!

Instagram’ın hikaye özelliğini aldıktan sonra bu defa diğer özellikleri de yavaş yavaş kendi bünyesinde toplayan Whatsapp bu kez konum etiketi özelliğini getirdi. WABetaInfo’nun yayınladığı bir habere göre Whatsapp’a saat etiketine oldukça benzeyen bir konum etiketi özelliği geliyor.

Şu anlık yalnızca Whatsapp betada bulunan özellikler tam olarak şu şekilde işliyor. Akıllı telefonunuzun konumunu açtıktan sonra karşı tarafa göndereceğiniz fotoğrafın etiketlerini açıyoruz daha sonra 3 adet farklı konum etiketinden bir tanesini seçiyoruz.

whatsapp lokasyon

WhatsApp Konum Etiketi Özelliği Geliyor!

WhatsApp’a gelen konum paylaşma özelliği aynı saat etiketleri gibi beyaz ve siyah renk özelliğine sahip olarak geliyor Uygulamanın fotoğraf düzenleme bölümünü adım adım sürekli olarak geliştiriyor. Yeni özellikleri bir anda getirmek yerine adım adım kullanıcılarını alıştırarak getiriyor.

Uygulama son dönemlerde getirdiği özellikler nedeniyle birçok kez gündem konusu olmaya devam ediyor. Uygulamanın bu gelişmelere ne zaman ara vereceği henüz bilinmiyor. Kullanıcı tarafında ise gelişmeler olumlu şekilde karşılık buluyor.