WhatsApp Mesaji Acmadan Gondermek 1

WhatsApp Mesajı Açmadan Nasıl Gönderilir?

WhatsApp uygulamasını açmadan WhatsApp mesajı gönderebileceğinizi hayal ettiniz mi? Bu küçük WhatsApp numarası, çevrimiçi olmadan da kimseye mesaj göndermenize izin verebilir. Son gördüğünüzü onunla da gizleyebilirsiniz. Bildikten sonra daha sonra bize teşekkür edeceksin.

Telefonunuzda birçok şey yapmak istediğinizde Google App buna değer. Bildiğiniz, ancak fazla kullanmadığınız bir şey Google Voice. Tamam Google’ı kullanarak, telefonunuza WhatsApp’ı açmadan mesaj göndermesini emredebilirsiniz. İşte nasıl yapılacağını göstereceğiz.

WhatsApp Mesajı Açmadan Göndermek

WhatsApp Mesajı Açmadan Mesaj Göndermek

Google App’i Google klasöründen veya uygulama çekmecesinden açın. “Ok Google” deyin veya gösterildiği gibi mikrofon düğmesine dokunun.

Şimdi “WhatsApp Mesajı Gönder” e bakınız. Google, size WhatsApp mesajını kime göndermek istediğinizi soracak. Kişinin adını söyleyin ve ardından göndermek istediğiniz mesajı söyleyin.

Şimdi, konuştuğunuz mesajı göndermek için “Gönder” söyleyin. Mesajda herhangi bir düzeltme yapmak istiyorsanız, “Değiştir” deyin. Ayrıca “Evet” veya “Hayır” diyebilirsiniz. Buradaki her şey eller serbest, hiçbir şey yazmanıza gerek yok. Bunu yaptığınızda Google Voice’un gücünü bilirsiniz. Mesajınız, WhatsApp uygulamasını açmadan teslim edilecektir.

Google Voice kullanarak WhatsApp hakkında mesaj gönderdiğimi gösteren bir ekran görüntüsünü paylaştık. WhatsApp uygulamasını açmadıysanız, arkadaşlarınız son görüşünüzü almayacak, en son WhatsApp’ı açtığınızda en son görülenleri görmeyeceklerdir.