whatsapp klavye isaretleri 1

Whatsapp İçin 3 Harika Klavye Numarası

WhatsApp’ın gizlenecek birçok harika özelliği olduğunu ve örneğin farklı yazı tipleri ile yazabildiğiniz, yazı tipi boyutunu değiştirebileceğiniz biliyor muydunuz? Evet, gerçekten işe yarıyor! WhatsApp için size 3 harika klavye numarası vereceğiz.

Whatsapp Yazı Tipi Boyutunu Değiştirme

Haberler bir şekilde sizin için çok küçük ve her şeyi çok iyi okuyamıyorsunuz? Önemli değil WhatsApp’ta yazı tipi boyutunu kolayca değiştirebilirsiniz. Ancak, bu şimdiye kadar sadece Android kullanıcıları için uygulama içinde çalışır. İPhone kullanıcıları yazı tipi boyutunu değiştirebilse de, tüm telefon ayarlarını değiştirmeleri gerekir; böylece boyut her yerde değiştirilir. Bir Android telefonunuz varsa, doğrudan WhatsApp’ta yapabilirsiniz. Sadece “Chat” menüsündeki ayarlara gidin ve küçük, orta ve büyük arasında seçim yapabilirsiniz.

Enter Tuşuyla Mesaj Gönderin

Bu özellik şu anda yalnızca Android telefonlarda kullanılabilmektedir ancak oldukça havalıdır! Mesajlarınızda herhangi bir paragraf yapmazsanız ve mesaj gönderirken zaman kazanmak istiyorsanız, Enter tuşunu kolayca bir gönderim anahtarına döndürebilirsiniz. Sadece ayarlar menüsüne gidin ve “Sohbet” e tıklayın. Orada Enter = Gönder olması gerektiğini seçebilirsiniz. Sadece onay işaretine tıklayın ve bitirdiniz!

WhatsApp Klavye

Whatsapp’ta Alternatif Klavyeler Kullanın

WhatsApp ve akıllı telefona önceden yüklenmiş olan klavyelere ek olarak, WhatsApp’ta da kullanabileceğiniz uygulama mağazalarından ek klavyeler indirebilirsiniz. Örneğin, komik suratlara sahip sayısız farklı emoji uygulaması ya da WhatsApp süper hızlı esprili gifleri de gönderebileceğiniz kendi GIF klavyeniz var. Sadece App Store ve Google Play Store’a göz atın ve yeni bir klavye yükleyin.