Xiaomi Mi4c vs LG Nexus 5X 1

Uygun fiyatlı Xiaomi R1’in ilk görseli paylaşıldı

Yeni yıldan önce satışa sunulması beklenen Xiaomi R1’in görseli paylaşıldı. Cihaz ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni cihazı R1 ortaya çıktı. Şık tasarımı ve ince ekran çerçevesiyle dikkat çeken akıllı telefon, görselin paylaşıldığı sitede yer alan bilgiye göre 227 dolar satışa fiyatına sahip olacak.

ecf86446c8cc4294a38eef709b688be8

Yalnızca görselin ve tahmini fiyatın paylaşılmış olmasına rağmen, Xiaomi R1 hakkındaki bilgilerimiz bunlarla sınırlı değil. Yakın tarihte Redmi Note 5’i tanıtacağı iddialarıyla gündemde olan Çinli üretici, bütçe dostu akıllı telefonda 3.5 mm jack girişine ve Home tuşuna yer vermeme kararı almış. Aynı zamanda görselden anlaşılabildiği kadarıyla R1’in metal çerçevesi, çift ön kamerası ve USB-C girişi bulunuyor. Görselde telefonun yalnızca ön yüzü tam olarak görülüyor, bu nedenle parmak izi okuyucusunun var olup olmadığı hakkında kesin bir şey söyleyemiyoruz.

Xiaomi R1’in yıl sonuna kadar satışa sunulacağı düşünülüyor. Yani yakın tarihte cihaz hakkındaki tüm sorular cevaplandırılacak.