wifi ucak

Uçakta Mobil İnternet Kullandı. Telefon Faturasını Görünce..

Valonya’da blog yazarlığı yapan bir kişi yaptığı bir uçak yolculuğu esnasında kullandığı mobil internet nedeni ile 5.463 euro fatura ile karşı karşıya kaldı. Siz olsanız ne hissederdiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Brüksel’den Dubai’ye gitmek üzere uçağa binen blog yazarı 6 saat 30 dakikalık yolculuğunda kullandığı kablosuz interneti için yolculuk sonrasında bir uyarı mesajı aldı. Aldığı mesajı görünce şaşkınlığa uğrayan yazar, kullandığı Belçika’nın en yaygın operatörüne ait müşteri hizmetlerine ulaşarak uçuş sırasında yaptığı internet kullanımları için tam 5.463 euro internet kullanım bedelinin uçaktaki internet bağlantısının uydu aracılığıyla gerçekleştirilmesi nedeni ile bu rakam ile karşılaştı.

Blog yazarına faturasının 60 euroyu geçmesi nedeni ile otomatik biçimde tüm harcamaların durdurulduğunu ve aynı zamanda bir uyarı mesajı gönderildiğini belirten operatör yetkilisi, 5.463 euro fatura ile karşılaşan yazarın ilgili özelliği akıllı telefonundan kapattığını belirtti. Bu tür bir olayla daha önce karşılaşmadıklarını ve söz konusu durumu çözmek içinde  bir çözüm bulacaklarını belirtti.