ubisoft 1

Ubisoft 14 yıl sonra logosunu değişti

Ubisoft 14 yıllık logosunu değiştirerek yeni bir sayfa mı açmak istiyor?

Kısa süre önce Ubisoft resmi bir açıklama yaparak yeni logolarını gösterdi ve geliştirici ile yayıncı ekip Ubisoft’un logosu değiştirmesi yanı sıra bazı ufak tefek açıklamalarda beraberinde geldi. Açıklamalarda yeni logonun şirketleri için yeni bir dönemin başlangıcı olduğu belirtildi.

Bu bakımdan şirket, yeni logolarla birlikte yeni bir sayfaya geçiş yapmak istiyor. Aslında geliştiricinin amaçlarını bu yıl çıkacak olan oyunlar ile zaten görüyoruz. Creed Origins, Far Cry 5, Assassin’s ve The Crew 2 gibi merakla beklenen oyunlar bu yıl piyasaya çıkarak oyuncuları büyüleyecek olurken bu oyunların düzenli olarak çıkmadığını belirtelim.

ubisoft logo

Ubisoft Güzel Bir Adım Attı!

İşte Ubisoft logosunu yukarıdan görüyorsunuz. Görülen yeni logo aslında önceki logoya göre çok daha basit ve sıradan bir yapıyı okuyuculara yansıtıyor. Ancak bu basitlik kesinlikle kötü bir çizim olduğunu işaret etmiyor. Şöyle ifade edersek çoğu büyük firma özellikle Google bile artık logolarını daha basit bir hale getiriyor. Ubisoft‘un yapmış olduğu bu basit çizimde oldukça iyi bir karar oluyor.
Sizlerde yeni logo hakkında fikir veya görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.