104111997 GettyImages 183095517.600x400 1

Twitter’a Bookmark isimli yeni özellik ekleniyor

Twitter tarafından duyurulana göre sosyal paylaşım sitesine Bookmark isimli yeni bir özellik eklenecek. Bookmark, kullanıcıların istedikleri tweetleri özel olarak saklayabilmesini mümkün kılacak.

280 karakter sınırına geçiş yapmasıyla uzun bir süredir ilk defa kullanıcılarından olumlu tepkiler alan Twitter, sosyal paylaşım platformunda kullanıma sunulacak yeni özelliklerle dikkatleri üzerinde tutmak istiyor.

Twitter’ın ürün tasarımcılarından birisi olan Tina Koyama, Bookmark adı verilen yeni özelliği tanıttı. İşlevsellik bakımından kullanımı yaygın olan yer imlerine benzeyen özellik, ilk olarak Ekim ayında  Twitter Ürün Başkanı Keith Coleman tarafından gündeme getirilmişti. Twitter kullanıcılarının dilediği tweetleri kaydedebilecekleri ve yalnızca kendileri tarafında görüntülenebilecek bir özellik istediklerini paylaşan Coleman, bu şekilde Bookmark’ın geliştirilmesine öncülük etti.

DPQalVMVwAAOPhD

Bookmark’ın ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor, ancak paylaşılan görselden yola çıkarak birkaç hafta içerisinde yalnızca size özel tweetleri kaydetmeye başlayabileceğiniz söylenebilir. Twitter’ın bu özelliğinin de kullanıcılar tarafından beğenileceğini düşünülüyor. Bakalım sosyal paylaşım platformundan bunların devam gelecek mi.