Telegram Gece Modu Otomatik Acma 1

Telegram’da Gece Modu Otomatik Olarak Nasıl Açılır?

Facebook’un sahip olduğu WhatsApp şu anda dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri. Bununla birlikte, güvenlik ve mahremiyet için bir tutsak olanlar telgrafı tercih ediyorlar. WhatsApp’tan farklı olarak, Telegram Facebook gibi bir teknoloji devinin desteğine sahip değil, ancak yine de serin ve kullanışlı özellikler açısından WhatsApp’tan biraz daha ileride. Bu özelliklerden biri, geceleri uygulamayı kullanırken sadece gözlerinizin zorlanmasını azaltmaya yardımcı olmakla kalmayıp, telefonunuzun pilini de bir ölçüde korumanıza yardımcı olan gece modudur. İstediğiniz zaman gece modunu her zaman açarken, otomatik olarak da açabilirsiniz. Telegram gece modu otomatik olarak nasıl açacağınızı bilmiyorsanız, bunu bu rehberle yapmayı gösteririz. Okumaya devam etmek.

Telegram Gece Modu Otomatik Açma

Telegram’da Gece Modu Otomatik Açma

  • Gece modunu Telegram’da otomatik olarak açmak için uygulamayı açın, sağa kaydırın ve ardından ‘Ayarlar’ üzerine dokunun. Bundan sonra, “Tema” ve ardından “Otomatik Gece Modu” na dokunun.
  • ‘Auto-Night Mode’ (Otomatik Gece Modu) seçeneğine dokunduktan sonra, üç seçenek sunulur – Devre Dışı, Zamanlanmış ve Otomatik. Varsayılan olarak, ‘Disabled’ seçeneği belirlenir. Telegram’da gece modunu otomatik olarak açmak için ‘Automatic’ üzerine dokunun.
  • “Otomatik” seçimi, ortam aydınlatması belirli bir eşiğin altına düştüğünde Telegram’da gece modunu otomatik olarak açacaktır. Eşiği, ‘Parlaklık eşiği‘ alt menüsü altında verilen sürgüyü kullanarak ayarlayabilirsiniz.
  • Telegram uygulamasında toplam üç tema vardır – Varsayılan, Mavi ve Koyu. Tercih ettiğiniz gece teması olarak Karanlık temayı seçin. Tüm uygulamanın kullanıcı arabiriminde siyah renkler uygulayacak ve bu, geceleri gözlerinize zarar gelmesini önleyecek ve telefonunuzun pilini koruyacaktır.