Snapchat Videosu Nasil Kaydedilir 1

Telefonunuza Snapchat Videoları Nasıl Kaydedilir?

Akıllı telefonlarda Snapchat videoları nasıl kaydedilir? Snapchat, arkadaşlarınızın videosunu galeriye kaydetmenize izin vermiyor ve Snapchat videolarını uygulama içinde herhangi bir yere kaydetme seçeneği bulamıyorsunuz. Peki, Snapchat videolarını kaybolmadan önce nasıl kaydederim? Karşılaştığınız bir çözüm, Snapchat videolarını telefonunuza kaydetmenize yardımcı olabilir. Bilmek için okumaya devam edin.

Snapchat, dünya çapında milyonlarca insanın fotoğraf ve videolarını paylaşmak için kullandığı popüler sosyal uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulama, siz onu izledikten sonra kaybolma eğiliminde olan arkadaşlarınızın son hikayelerini (fotoğraflarını ve videolarını) gösterir. Instagram’da veya Facebook’ta gördüğünüz gibi sonsuza kadar kalmaz.

Birçoğunuz, arkadaşlarınızın Snapchat videolarını bir hatıra olarak saklamak için kaydetmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama gördüğünüz gibi, Snapchat izin vermiyor. Fotoğraflar için olduğu gibi bunları kaydetme seçeneği yoktur ve arkadaşlarınıza Snapchat fotoğraflarının ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren ekran görüntüleri çekersiniz. İşte size adım adım rehberlik edecek videoları kaydetmenin püf noktası.

Snapchat videoları nasıl indirilir

Snapchat Videolarını Kaydetme – Kendi Videonuzu Kaydetme

Kendi Snapchat videonuzu kaydetmeyi merak ediyorsanız, bu yapabileceğiniz en kolay yoldur. Zaten biliyorsanız, sadece bir sonraki adıma atlayın.

Genelde yaptığınız gibi bir video kaydedin ve bekleyin, paylaşmayın. Galeri uygulamasına kaydetmenizi sağlayan küçük bir indirme simgesi var. Sadece dokunun ve Camera Kamera Rulosuna Kaydedilmiş saying yazan bir mesaj yanıp söner. Galeri uygulamasına geri dönün ve Snapchat dizini altındaki videoyu kontrol edin.

Şimdi Snapchat’te bir video çektiğinizde, önce kaydettiğinizden sonra paylaşın. Bu şekilde, tüm fotoğraflarınızı galeriye kaydedebilirsiniz.

Snapchat Videoları Nasıl Kaydedilir? – Arkadaşların Videosunu Kaydetme

Ya arkadaşlarınızın Snapchat videolarını kaydetmek istiyorsanız? Snapchat, uygulamanın içinde bir seçenek sunmadığından, Snapchat uygulamasının dışında bir şey yapmalıyız.

Arkadaşlarınızın Snapchat videolarını kaydetmek için Android kullanıcılarının AZ Screen Recorder – No Root adlı bir Android uygulamasını indirmeleri gerekir.

Androidler iPhone’lardan çok daha fazlasını yapabilme özelliğine sahip olduklarından, yaptığınız tüm ekran etkinliklerini yakalayabilir. Aynı şekilde, sadece eki açıp ekran kayıt uygulamasıyla yakalayacağız. Ekran etkinliğinin nasıl kaydedileceğine dair bu yazı, akıllı telefonunuzda yaptığınız birçok şeyi kaydetmenize yardımcı olabilir, ancak yalnızca Snapchat videolarını kaydetmek için kullanacağız.

Şimdi saklamak istediğiniz Snapchat videosunu açın ve kısmını kaydedin. Videoyu indirmez veya kopyalamaz ancak mevcut videoyu ekrandan çeker ve yeni bir tane oluşturur. Ses kalitesi ve video kalitesi orijinali olarak en iyi olmayacak, ancak en azından anı elde edersiniz. Benzer çalışan diğer screencast uygulamalarını bulabilirsiniz.