BSI Hydrofoil Aquabike 30Jun20176 small 1

Su üzerinde giden bisikletle tanışın: Manta5 Hydrofoil [Video]

Manta5 Hydrofoil, eşsiz teknolojisi sayesinde su üzerinde bisiklet sürebilme fırsatı sunuyor. Kolayca sürülebilen bisiklet, okyanustan göle kadar birçok yerde kullanılabiliyor. Tanıtım videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.

Pedal çevirmeyi ve yolların ayaklarınızın altından akıp geçmesini seven biriyseniz, Manta5 Hydrofoil yaz mevsimlerinde kullanmak isteyebileceğiniz türde bir bisiklet. Manta5 isimli şirket tarafından geliştirilen bu özel bisiklet, tekerlekler yerine küçük bir pervaneye sahip. Kullanıcının pedal çevirmesinden ve 400 watt’lık güçlü motordan güç alarak dönen pervane, 110 kilodan daha ağır kişileri bile birkaç pedalda su yüzeyine taşıyabiliyor. Kullanıcı, istediği durumda tamamen su geçirmez motorun gücünü ayarlayarak kendine en uygun sürüş deneyimini seçebiliyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=YqUYHk1WOwk

Manta5 Hydrofoil, 85 kilo civarında olan bir sürücünün pedal yardımıyla 1 saat kadar suda kalabiliyor. Bisikletin birçok parçası çıkarılabilir olduğu için, otomobile yüklenmesi ve taşınması son derece kolay.

Manta5 Hydrofoil’in 2018’in Şubat ayında ilk sahiplerine ulaşacağı bildirildi. Bisikletin fiyatıyla ilgili olarak net bir sayı paylaşılmadı, ancak 6000 ila 8000 dolar arasında bir fiyat olacağı tahmin ediliyor.