Stranger Things sezon 3 1 1

Stranger Things’in 3. Sezonuna İçin Video Paylaşıldı

İzleyenlerini resmen ekrana çakan Netflix’in efsane dizisi Stranger Things’in, 3. Sezonuna ait bir video sevenlerine paylaşıldı.

Stranger Things’in yeni sezonunda ise Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery ve Sadie Sink gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonun 1985 yılının yaz aylarında geçeceği ve ikinci sezon’un bir yıl sonrasının konu olarak alınacağı tahmin ediliyor.

Dizinin üçüncü sezonunda kadroya “Bruce” karakteri ile Jake Busey (Starship Troopers, Contact, Agents of S.H.I.E.L.D. ve From Dusk Till Dawn) ile “Mayor Kline” karakteri ile Cary Elwes (Glory, Days of Thunder, Bram Stoker’s Dracula, Robin Hood: Men In Tights ve The Princess Bride) dahil olacak.

Stranger Things 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimlerine geçtiğimiz 20 Nisan günü başlanan dizinin ne zaman yayına gireceği ise henüz bilinmiyor.

Eleven ve Mike ile Lucas ve Max’i en sonunda çift olarak göreceğimiz yeni sezon bölümlerinde Back to the Future filmine de göndermeler olacağı da dedikodular arasında yer alıyor. Yapımcılığını Duffer Kardeşler ve, Shawn Levy Dan Cohen ve Iain Patterson üstlendiği dizinin 3. sezondan ilk özel videoyu buradan izleyebilirsiniz.