Spotify

Spotify’dan Yeni Müzik Uygulaması: Stations

Dünyanın en popüler müzik uygulamaları arasında yerini alan Spotify, yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor!

Android işletim sistemine sahip telefonlarda daha kolay ve hızlı istasyon dinleme ve oynatma listesi özelliğine sahip bağımsız bir uygulama üzerinde çalışan Spotify, onu “sevdiğiniz müzikleri dinlemenin en kolay yolu” sloganı ile tanıttı. Stations adı verilen uygulama Android işletim sisteminde çalışıp Spotify’den bağımsız olacak. Tamamen ücretsiz olacak olan Stations uygulaması şu an için yalnızca deney niteliğinde.

Spotify, uygulamanın geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Nitekim uygulama şu an için yalnızca Avustralya’da aktif olarak kullanılıyor. Uygulamanın tasarımı dilediğiniz müziğe erişmek için en kısa tıklamaları ve adımları içeriyor. Tüm çalma listelerinin oldukça büyük bir fontta görüntülendiği ve listeler arasında kaydırma yapmakta mümkün.

Spotify’den Yeni Uygulama: Stations

stations

Uygulamanın kullanımına dair yapılan açıklamalara göre Stations’u kullanmak için metin girişi veya aramaya ihtiyaç olmayacak. Ücretsiz kullanıcılar için uygulamada reklam bulunurken, Premium üyelerde ise reklamsız bir kullanım olanağı var. Uygulama bunun yanı sıra haftalık yayın radarı ve haberi bulma gibi kişiselleştirilmiş listeleri de içeriyor.

Stations için yapılan açıklamada “uygulama sevdiğiniz müziği öğrenir ve sizin için özel kişisel oynatma listeleri oluşturur” deniliyor.