Spotify

Spotify Premium 3 Ay Boyunca Ücretsiz Oldu

En çok kullanılan müzik dinleme platformları arasında yer alan Spotify, platformuna katılacak olan yeni kullanıcılar için üç aylık ücretsiz Premium kampanyasını tekrar devreye aldı.

Spotify, daha önce sunduğu kampanya şartlarını genişleterek yeni gelecek olan kullanıcılar için reklamsız ve çevrimdışı müzik dinleme imkanı ile birlikte kullanılabilen Premium özelliğini 3 ay süreyle ücretsiz olarak sundu.

3 aylık ücretsiz Spotify Premium almak için ise yapmanız gereken şeyler ise oldukça kolay. İlk olarak bu bağlantıdan Spotify’ın sitesine ulaşın, ardından “Planları Görüntüle” seçin istediğiniz ödeme planını seçin ve hesap açıp kart bilgileri girin. Böylelikle üç aylık ücretsiz Premium üyeliğiniz başlamış olacak.

Spotify, bu ilk üç ay için sizden herhangi bir ücret almıyor. Ancak üç ay geçtikten sonra  Premium üyelik ücreti olan 17,99 TL’yi hesabınızdan tahsil ediyor. Tabi üç ay sonunda Premium üyeliğinizi sonlandırarak 17,99 TL’lik ücreti ödemeyebilirsiniz.

Şayet daha önce Premium üyelik deneyimi yaşadıysanız ve şu anda Premium üye değilseniz bunun için de bir kampanya bulunuyor. Bu kullanıcılar bir aylık ücreti ödeyerek üç ay boyunca Premium kullanıcı imkanlarından yararlanabiliyorlar. Ancak 19 Ekim 2019’dan sonra Premium’u iptal eden kullanıcılar, bu tekliften yararlanamıyor. Bu kampanya da 31 Aralık 2019’da sona erecek.

Spotify hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede bulunan Hesap simgesine tıklayın. Açılan sayfanın Hesap Genel Görünümü bölümünde kampanyayı göreceksiniz.  Kullanmaya Başla seçeneğine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz.

Öğrenciler içinde Bir Kampaya Var!

Şayet öğrenciyseniz ve 17,99 TL vermek istemiyorsanız ve daha önce de Premium üye olmadıysanız Üç ay bu kampanyadan faydalanabiliyorsunuz. Bu süre sonunda ise öğrenciler için Premium paketinin ücreti olan 8,99 TL yansıtılıyor.

Spotify’ın öğrenci indirimlerinden faydalanmak için öğrenci olduğunuzu Spotify’a kanıtlamalısınız. Dolayısı ile öğrenci olduğunuzu belirten belgelerden herhangi birini Spotify’a göndermeniz gerekiyor.