Sony IFA 2017de kucuk ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir 1

Sony, IFA 2017’de küçük ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir

Sony, IFA 2017’ye az bir süre kala sızıntılarını sunmaktan hiç çekinmiyor. Şimdi de sızıntı veriler biraz morel bozacak cinsten geliyor. İşte detaylar…

Sony için IFA paneli 31 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek ve sızıntılar ile beraber panelde ne gibi ürünlerin tanıtılacağı ve ne şekilde geleceğine dair bazı bilgiler hali hazırda elimizde bulunuyor. Kısa süre önce teknik özellikleri görülen ve yeni amiral gemi cihazı olan Xperia XZ1 modelinin şimdide fotoğrafları sızıntıya uğradı. Ancak sızıntı görsellerde görenleri rahatsız edecek bir detay yer alıyor.

Daha önceden incelemelerimizde sizlere bahsettiğimiz bir durum vardı. Parmak izi sensörünü cihazın yanına yani güç tuşunun olduğu kısımda konumlandırılmış olmasıydı. Bu bakımdan oldukça şık bir tasarımın olması cihazı bekleyen kullanıcı sayısını da arttırıyordu. Kullanım bakımından da oldukça pratiklik sunan sensör yeri için bir kötü haber var. Sızıntı görsellere baktığımızda XZ1’in parmak izi sensörü arka kısımda kamera arkasına gelmiş durumda.

Sony IFA 2017de küçük ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir Sony IFA 2017de küçük ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir1 Sony IFA 2017de küçük ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir2 Sony IFA 2017de küçük ancak premium bir Xperia XZ1 duyurabilir3

Şimdilik tüm detaylar bu kadarla sınırlı olmasına rağmen, Sony yeni amiral gemi cihazında standart tasarım yerine parmak izi sensöründe de değişiklik yaparsa hem satış hem de kullanıcı kitlesi bakımından bir yükseliş yakalayabilir.