Skype Mobil 1

Skype, Mobil Ekran Paylaşımını Başlattı

Microsoft yaklaşık iki ay önce takas ettikten sonra Skype ekran paylaşım özelliğini mobil kullanıcılar tarafından kullanabiliyor. Bugünden itibaren, Android ve iOS kullanıcıları, Skype’ın yeni geliştirdiği yeniliklerden yararlanabilecekler.

Skype Ekran Paylaşım

Bir Skype araması sırasında ekranınızı paylaşmak oldukça basittir: yeni “…” menüsüne dokunun ve akıllı telefonunuzun ekranını paylaşmaya başlamak için seçeneği seçin. Bu yeni menü, arama kaydı ve altyazı da dahil olmak üzere diğer bazı özellikleri içerir.

Skype ekran paylaşım

Ekran paylaşımının yanı sıra, Skype’ın en son güncellemesi, görüntülü aramayı kolaylaştırmak için tasarlanan mobil bir çağrı tasarımı da dahil olmak üzere bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi getiriyor. Yeni değişiklikler sayesinde, Skype kullanıcıları artık arama kontrollerini tek bir dokunuşla kaldırabilir ve yeni bir video görüşmesi başlatabilir. Ayrıca, iki kez dokunmak, sadece arama kontrollerini değil, görüntülü aramaları engellemeden deneyimlemeniz için ekrandaki tüm kontrolleri kaldırır.

Güncelleme Her İki Yazılımda Yer Alacak

Size Skype kullanıcılarının ekran paylaşımı, arama kaydı ve altyazılar gibi kullanışlı bir dizi özelliğe erişebilmelerini sağlayan yeni “…” menüsünden bahsetmiştik.

Microsoft’a göre, tüm yeni özellikleri ve geliştirmeleri Skype’a getiren yeni güncelleme artık Google Play Store ve App Store aracılığıyla hem Android hem de iOS platformlarında mevcut.