Samsungun yeni kapakli telefonu TENAAda goruldu

Samsung’un yeni kapaklı telefonu TENAA’da görüldü

Samsung’un yeni bir telefonu kısa süre önce TENAA’dan geçerken görüldü. İşte yeni telefonun tasarımı ve teknik özellikleri hakkında tüm detaylar!

Şuan için Galaxy S8 ile gündemde yer edinen Samsung’un meğersem yeni cihazlar üzerinde çalıştığı doğruymuş. Çünkü bugün markanın yeni bir kapaklı telefonu TENAA’dan onay alırken sızdırıldı. TENAA onayı almayı başaran SM-G9298 model numarasıyla görülen yeni kapaklı telefon listede yer aldı. Yeni akıllı telefonun dikkat çeken özelliği ise çift ekran ile kapaklı bir telefon olması.

TENAA’dan geçerken kendini gösterdi!

Su üstüne çıkan verilere göre cihazın: Snapdragon 821 işlemcisi 4.2 inç FullHD çözünürlüğünde iki ekran ve 4GB RAM ile 64GB depolama alanına sahip olarak gelecek. Bunların yanı sıra kamerasına baktığımızda arka kameranın 12MP olup, ön kameranın ise 5MP olduğu görülüyor. Bir diğer detay ise cihazda yer alan 2300mAh batarya oluyor. Ayrıca SM-G9298 model numarasına sahip olarak gelen yeni kapaklı telefon kutusundan Android 6.0.1 işletim sistemi ve kablosuz şarj desteğiyle çıktığını belirtelim.

Samsungun yeni kapaklı telefonu TENAAda görüldü 2 1

Samsung son zamanlarda çok hızlı bir şekilde neredeyse bütün cihazlarına güncelleme sunmayı başarmış ve bu kadar yoğun bir çalışma altında yeni modeller üretmeyi ihmal etmediği cidden Note 7 faciasını tam anlamıyla silmek istediğinin bir kere daha kanıtı olarak görülüyor.