Samsungun Galaxy S8 Active Yeni Sizintilarda Goruldu

Samsung’un Galaxy S8 Active Yeni Sızıntılarda Görüldü

Samsung Galaxy S8 Active bugün bazı yeni sızıntılarla tüketicilere cihaza en iyi bakışı sağlamıştır. Aşağıdaki resim galerisinde, cihaz bir dizi elle çekimle gösteriliyor ve telefonun neredeyse her açıdan görüntülendiği ve hatta bazılarının gösterileceği şekilde, neyin bekleneceğinin güzel bir resmini çiziyorlar. Kullanıcı arabirimi. Tabii ki, Galaxy S8 Active tasarımının sızdırıldığı ilk değil bu. Son zamanlarda FCC’den geçti ve dokümanlarla birlikte, tasarımın arkadan gösterildiğini ve bu görüntülerle eşleşen bir telefon diyagramı vardı. Resimler, resmen Samsung’tan değil, daha önce bir test ünitesine el koyan bir kullanıcıdan geldiği göründüğünden,

Resimlerden bir tanesi, cihazın 4000mAh kapasiteli bir pil ile geldiğini gösteriyor. Bu, yazılım sürümü gibi diğer yararlı bilgileri de gösterecek telefon ekranına benziyor ancak resmin üst yarısı kapanmış durumda. Galaxy S8 Active, USB Type C’yi destekler ve şarj bağlantı noktasının hemen altındaki 3,5 mm ses bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca alttaki tek hoparlör de.

Daha önceki sızıntılarda tasvir edildiği gibi, Galaxy S8 Active, tasarım açısından, cihazın arka tarafında kullanılan daha engebeli bir malzeme kompozitinin yanı sıra köşeleri koruyan tampon stili çerçeve gibi cihaz serisinin belirti göstergelerine sahiptir. Galaxy S8 ve Galaxy S8 + ‘de kullanılan cam yerine bir telefon. Arka yüze bakan parmak izi sensörü gibi çift kamera modülü de aynı kalır. Aşağıdaki görüntülerde gösterilen telefon, Samsung ve AT & T’nin (cihazın özel operatörü) sunduğu tek renk olan Black (Siyah) ‘tür. Telefonun yayınlanma tarihi konusunda hala herhangi bir onay yok ve AT & T’nin bunun için ne kadar ücret alacağına dair bir söz yok, ancak zaten FCC’den geçip ellerdeki görüntüler sızmaya başlarsa, şansınızı artırmak için şansınız var. Çok uzakta değil.

Samsungun Galaxy S8 Active Yeni Sızıntılarda Görüldü1