samsung

Samsung Uçakta Galaxy Note 8 Dağıttı!

Samsung firmasının İspanya şubesi İspanya’da gerçekleştirilen bir uçuş sırasında uçakta bulunan tüm yolculara bir adet Samsung Galaxy Note 8 hediye etti.
Geçtiğimiz sene Samsung firması Note 7 modeli sebebiyle oldukça zor günler yaşamıştı. Ardı ardına patlayan Note 7’ler geri çağırılmak zorunda kaldı. Bu olayların ardından Samsung’un itibarı bir hayli zedelenmişti. Yaşanan olaylara dair ne kadar çok özür dilense de Samsung kendini affettirmenin yollarına başvurmaya devam ediyor.

Samsung İspanya’dan Beklenmeyen Sürpriz


Samsung firması İspanya’da yaptığı bu jest ile Note serisinde yaşanan kötü anıları unutturup kullanıcıların seriye karşı ön yargılarını kırmak amacıyla bu tür bir sürprizde bulundu.
İberia Airlines’ın La Caruna – Madrid seferine binen IB 0513 sefer numaralı İspanyol yolcular hediyeler karşısındaki şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hediyelerini alan her yolcu bir hayli mutlu idi. Hediyeler herhangi bir kuruluş tarafından yapılan bir kampanya kapsamında dağıtılmadı. Samsung İspanya şubesi tarafından kendi inisiyatifi ile dağıtıldı.
Telefonlar kabin görevlileri tarafından tepsiler ile yolculara sunuldu. Samsung İspanya bu sürprizi twitter hesabından duyurdu.