Samsung Galaxy S8

Samsung’un kamera teknolojisiyle giriş seviyesi cihazların çekim kalitesi artacak

Yeni görüntü sensörünü ve yazılımını duyuran Samsung, yeni kamera teknolojisiyle Portre Modu’nun ve düşük ışıkta çekim yapabilme özelliğinin birçok bütçe dostu telefona eklenmesini sağlayacak.

Samsung tarafından geliştirilen yeni görüntü sensörü ve yazılımı, şirket tarafından iddia edilene göre orta seviyede ve hatta girişi seviyesinde bulunan cihazların kamera teknolojisini bir üst seviyeye taşıyacak. Portre Modu ve karanlıkta çekim yapılabilmesi için gerekli olan kamera donanımlarının kendi üretim teknolojisi sayesinde artık daha ucuza üretileceğini belirten şirket, yakın zamanda yeni Samsung modellerinde ve donanım tedarik ettiği üreticilerde bu teknolojileri göreceğimizi paylaştı. Portre Modu çekim yapılabilmesini sağlayan modül 13 MP +5 MP, düşük ışıkta çekim yapılabilmesini sağlayan modül ise 8 MP + 8 MP sensörlerini kullanacak.

Samsung Galaxy S8

Samsung’un üretimi artıyor

Yeni görüntü sensörü ve yazılımı geliştirdiğini duyuran şirket, akıllı telefonların kullanım deneyimini iyileştirmesinin yanı sıra kendi gelirini de önemli miktarda artıracak. Sektörde hem üretim hem de satış yapan az sayıdaki şirketten birisi olan Güney Koreli, bakalım teknoloji sayesinde yeni anlaşmalar yapacak mı.