daha da cercevesiz bir galaxy s9 1

Samsung Galaxy S9’un bazı donanımları görüntülendi

Samsung Galaxy S9’a ait olduğu iddia edilen donanımlar görüntülendi. Akıllı telefonun USB-C flex kablosu parçası, yeni Galaxy S modelinin son dönemlerde satışa sunulan amiral gemilerinden farklı olarak 3.5 mm jack girişine sahip olacağını ortaya koydu. Görsel ve detaylar haberimizde.

Samsung’un yeni amiral gemisi olacak Galaxy S9 modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Paylaşılan bir görsel, akıllı telefonun USB-C flex kablosunun yer aldığı parçayı ortaya çıkardı. Bu parçanın görselinin sızdırılmış olması önemli, çünkü görsel Galaxy S9’da 3.5 mm jack girişi olacağını doğruluyor.

Son dönemlerde satışa sunulan akıllı telefonların (özellikle amiral gemilerinin) çok yaygın olarak kullanılan 3.5 mm jack girişine sahip olmaması, üretici şirketlerin daha fazla kazanmak için uygulamaya koyduğu bir yöntem. Şirketler akıllı telefonları inceltmek için böyle bir karar aldıklarını veya bu teknolojinin geride kaldığını öne sürüyor, ancak sizin de tahmin edebileceğiniz gibi bunlar ek parçalardan elde edilen kazancı haklı çıkarmak için kullanılan nedenler.

Galaxy S9 USB-C flex kablosu parçası

Galaxy S9’un ve Galaxy S9 Plus’ın birkaç ay içerisinde tanıtılması bekleniyor. S9 Plus modelinin benchmark sonucunu paylaştığımız haberimize buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.