Galaxy S8 1 1

Samsung Galaxy S8 İçin İlk Satış İstatistikleri

Çıktığı andan beri en çok konuşulan akıllı telefon olma unvanını eline alan Galaxy S8 akıllı telefonları bir bir yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Bir yandan kırmızı ekran sorunu için iddiaları gündeme gelen telefonun bir yandan ses sisteminde bir sorun olduğu iddiaları en son ise kablosuz şarj sorunu iddiaları ortaya atılmıştı. Fakat aslında tüm bu yazılımsal sorunların çözümleri de bir bir ortaya çıktı. Telefonların satışları ise tüm bu iddialara karşın hızla devam ediyor. Son olarak markanın Galaxy S8 akıllı telefonları için ilk satış istatistikleri açıklandı. İşte detaylar.

Galaxy S8 akıllı telefonlarının tüm sorun iddialarına rağmen bu senenin en çok satış yapması beklenen telefonları olduğu bilinen bir gerçek. Zaten henüz telefon piyasaya çıkış bile yapmadan önce Samsung’un bu konuda yaptığı açıklamalar ne derece yüksek bir satış rakamı beklendiğini göstermişti. Şimdi ise konu hakkında merak edilen tüm detaylar ortaya çıkmış oldu.

Galaxy S8

Gerçekten Galaxy S8 yüksek satış rakamlarına ulaşacak mı? Yoksa bu seride mi hüsran olacak derken açıklanan ilk rakamlar Galaxy S8 akıllı telefonlarının rekora gittiğini gösterdi. Samsung’un rakiplerini ezmeyi başardığı akıllı telefonların ilk satış rakamlarının 5 milyon seviyesini geçtiği açıklandı. 5 milyon gibi kritik bir sınırı geçilmesi ise Samsung’un yeni seri akıllı telefonlarının rekora gittiğini gösteriyor.

Galaxy S8 Satış Rekoru Gelebilir

Toplamda 5 milyon yeni akıllı telefon satışı gerçekleştiren markanın 5 milyon barajını geçmesinden sonra satış konusunda daha fazla detay paylaşımıyla yapılmadı. Şu an için konu hakkında detaylar beklenirken üst model olan  S8 + serisinin daha çok satan model olmayı başardığını da belirtelim. Öyle ki kullanıcıların tercih etme durumlarına bakacak olursak yeni seri akıllı telefonlar içerisinde en çok Galaxy S8 + modeli satılmış durumda.

Tahmini olarak %60’a %40 gibi bir oranın bulunduğu belirtilse de resmi rakamalar için Samsung’un yapacağı açıklamaları beklemek gerekiyor. Markanın açıklamasından sonra tüm detaylar içinde net bilgiler görebileceğiz. Şu an için eldeki bilgilerle beraber sadece yeni seri akıllı telefonların istenen satış seviyesinde gittiğini söyleyebiliriz.