s10 plus 1

Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi!

Samsung’un yeni model amiral gemi cihazı önümüzdeki ay planlanan Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. En büyük model olması beklenen S10 Plus’ı çok net bir şekilde gördük.

Galaxy S10 Plus modeli kısa süre önce çalışırken yeniden görüntülendi. Son sızıntıyla beraber daha çok net görünen telefon oldukça etkileyici duruyor. Fotoğraf ekrana gömülü çift ön kamerası ve ön yüz artık daha net.Telefonun arayüzünden görüldüğü kadarıyla pil seviyesi ve çekim gücü gibi simgeler kamera deliği ile aynı hizada olacak.

Amiral gemisi telefonun üst çerçevesi yok ancak alt kısımda ince bir çerçeve bulunuyor. Genel olarak geniş bir ekran alanı var. Çince arayüzde ayarlar ve diğer simgelerin yer aldığını görüyoruz. Galaxy S10 Plus, serinin en büyük ve ekranında çift ön kamera deliğiolan tek modeli olacak.

Galaxy S10 serisi 20 Şubat’ta Kendini Gösterecek!

Akıllı telefonun arka tarafında LED flaşlı, yatay olarak konumlandırılmış üçlü kamera sisteminin yer alacağı söyleniyor. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C Type portu ile gelecek. Bununla birlikte Güney Koreli şirketin yeni Galaxy S10 serisinde ters kablosuz şarjteknolojisi sunacağı söyleniyor. Amiral gemisi telefon, Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’nden önce 20 Şubat 2019 tarihinde tanıtılacak.