s10 lite 1

Samsung Galaxy S10 Lite için yeni görsel sızdırıldı

Samsung Galaxy S10 Lite için bir görsel daha yayınlandı. Şirkete yakın olan kaynakların elde ettiği birçok bilgiden sonra Ice Universe, S10 Lite için bir görsel daha paylaştı.

Galaxy S10 serisi ile alakalı sızıntılar her geçtiğimiz gün geliyor. Bu seferde serinin ekonomik olan modeli Galaxy S10 Lite, Infinity-O ekran tasarımıyla geliyor. Ön kamera daha önceki sızıntılarda da kendini gösterdiği gibi ekranın sol üst değil sağ üst kısmında yer alıyor. Ancak görsele göre S10 Lite, ekonomik fiyatlı olmasına rağmen kablosuz şarj desteğini de beraberinde sunuyor. Cihazın büyük ihtimal sızıntılarda olduğu gibi kablosuz şarj ile gelecek. Ancak bilinmeli ki kablolu şarj performansını bu cihazda çok fazla beklemeyin.

galaxy s10 lite

Samsung Galaxy S10 Lite 3.5mm barındırıyor!

Sızıntıda yer alan görselde bir diğer ayrıntı ise S10 Lite’da 3.5mm girişinin yer alıyor olması. Diğer birçok üretici artık bu girişi bulundurmuyor. Samsung’da endişe ettirirken bu yeni sızıntı bir nevi içimizi rahatlattı. Fiyat ve performans bakımından tatmin edici bir model olduğunu gayet rahatlıkla söyleyebiliriz. Çok fazla bir beklentiniz yoksa ideal bir model.