Galaxy Note 8i yerine simdi bu carpici Note 9 renderini gorduk

Samsung Galaxy Note 8 İçin 4K Özelliği Geldi!

İki gün önce düzenlediği lansman ile iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus modellerini tanıtan Apple, yeni cihazlarında yer alan 4K çözünürlüğe sahip 60 fps video kayıt yapılabilmesi kullanıcıların en dikkatini çeken özelliklerin birisi oldu.

Apple’ın, yeni cihazlarında yer alan 4K çözünürlükte 60 fps video kayıt yapılabilme özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekerken; bir yandan da en büyük rakibi olan Samsung’da bu gelişme karşısında yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 8 de bir değişikliğe gitmeye karar vermiş gözüküyor.

Galaxy Note 8’de, 4K 60 Fps Video Kaydı Gerçekleştirebilecek!

Galaxy Note 8’in tanıtımı gerçekleştirildiğinde açıklanan özelliklerden biri de 4K çözünürlükte 30 fps, Full HD çözünürlükte 60 fps ve HD çözünürlükkte ise 240 fps video çekebilme özelliğine sahip olduğunu belirtilmişti.

Bugün Samsung’un internet sitesinde yer alan Note 8 tanıtım sayfasında ki özellikler arasına 4K çözünürlükte 60 fps video kaydı gerçekleştirebildiğine dair bir ibare eklendi. Bu gelişme ile beraber yapılacak bir güncelleme ile Galaxy Note 8’in bu özelliği kazanması bekleniyor.

Güncellemenin zamanlaması ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor ancak bu gelişme karşısında gelecek olan ilk güncelleme ile Galaxy Note 8’in bu özelliği kazanması bekleniyor.