Galaxy M31 telefon 1

Samsung Galaxy M31s Telefon İncelemesi

Türkiye’de oldukça popüler olan akıllı cihaz üreticilerinden Samsung, Galaxy M serisi ile cep telefonu meraklılarına hem uygun fiyatlı hem de kaliteli elektronik cihaz seçenekleri sağlıyor. Firmanın geçtiğimiz yıllarda çıkardığı Galaxy M30s ve Galaxy M30 modellerinden sonra söz konusu iki akıllı cihazın izinden gelen Galaxy M31s modeli de en az kendinden önce gelen büyükleri kadar ses getirmeyi başarıyor.

Samsung Galaxy M31s telefon incelemesi nasıldır diye merak edenlere ilk olarak bu modelin aynı M30s’in kasasındaki gibi ana malzeme olarak polikarbon ile üretildiği söylenebilir. 6.000 mAh kapasitesindeki pil ömrü ile kendinden beklenen performansın üzerine çıkmayı başaran akıllı telefon, siyah ve mavi gibi farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Galaxy M31 telefon

Samsung Galaxy M31s Telefon Teknik Özellikleri

 

Samsung Galaxy M31s modelinde 6.4 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor. 19.5:9 görüntü oranı bulunan akıllı cihazın ekranı, ön kısmın yüzde 84.1’ini kapsıyor.

Samsung Galaxy M31s’nin kasasının sol kısmında microSD kart ve nano SIM tepsilerinin iliştirildiği yuvalar yer alıyor. Cihazın arka panelinin sol üst köşesinde yer alan kamera sisteminin altında ise telefonun parmak izi sensörü bulunuyor. Hem sağ hem de sol el parmakları ile rahatlıkla erişilebilecek olan söz konusu parmak izi okuyucusu bu özelliği ile cep telefonu kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Samsung Galaxy M31s ayrıca kırılma ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı Super AMOLED bir ekranı barındırıyor. 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip olan akıllı cihazın ekranı, 403 ppi piksel yoğunluğu ile de dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy M31s Performans ve Donanımı

 

Samsung Galaxy M31s modeli performans ve donanımına bakıldığı zaman cihazda Samsung’un kendi ürettiği Exynos 9611 işlemcinin yer aldığı görülüyor. 6GB RAM ile işlemcisine destek veren akıllı telefon, 64 GB ve 128 GB gibi farklı ek depolama seçeneklerini de cep telefonu kullanıcılarına sağlıyor. Cep telefonunda yer alan Mali-G72 MP3 GPU ise telefonun genel performansını bir üst seviyeye çıkarıyor ve Samsung Galaxy M31s modeli kullanıcıları diledikleri her türde mobil oyunu akıllı cihazları üzerinden rahat bir şekilde oynama imkanlarına sahip oluyor.