Samsung Galaxy A8 Plus Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Samsung’un tarafından Yeni Delhi’de düzenlenen bir konferansta tanıtılan yeni modeli Galaxy A8 Plus, Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı!

Orta seviye telefonlar arasında en dikkat çeken modellerden bir tanesi olan Galaxy A8 serisinin Plus modeli olan telefon dün itibari ile Türkiye’de çeşitli noktalarda satışa sunulmaya başlandı. Dikkat çeken performansı ve çift ön kamerası ile raflardaki yerini alan telefonun satış fiyatı 3.299 TL olarak açıklandı.

Güney Kore merkezli akıllı telefon devi Samsung tarafından son yıllarda üretilen ve birçok kullanıcının beğenisini toplayan orta seviye modelleri her yıl yenilenmiş modeli ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Farklı tasarım ve performans seviyelerinde çıkış yapan bu modeller her yıl milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor.

Galaxy A8 Plus Özellikleri

6 inç boyutu ve 1080×2220 çözünürlükte ekranı ile dikkat çeken telefonda 16 ve 8 megapiksel olmak üzere f/1.9 diyaframa sahip 2 adet ön kamerası bulunuyor. Arka kısmına baktığımızda ise f/1.7 diyaframa sahip 16 megapiksellik kamera bulunuyor.

2,2 GHz işlemci hızı ve 4 GB Ram belleğine sahip olan telefon üstün performans vaat ediyor. Telefonda ayrıca 3500 mAh batarya bulunmakta ve arka kısmında bir adet parmak iz okuyucu sensör bulunuyor!