Prismanin Sticky Al uygulamasiyla kendi cikartmanizi yapmak mumkun

Prisma’nın Sticky Al uygulamasıyla kendi çıkartmanızı yapmak mümkün!

Grup sohbetleri veya kişisel sohbetlerinizde çıkartmaları çok kullananlara müjde! Stick Al ile artık kendi çıkartmanızı oluşturabilirsiniz. Prisma’dan Stick Al birçok deneyim sunuyor.

İşlevini yapay zeka algoritmasından derleyen ve fotoğraflarınızı artık daha farklı kulan Prisma uygulamasından hemen sonra, Prisma Labs adında yeni Stick Al ile karşınıza yeni bir işlev geliyor. Stick Al, fotoğraflarınızı çok kısa sürede çıkartmalara dönüştürerek sizi özel kılan tek şeyi sunuyor. Hem sabit hem de animasyonlu çıkartmalar oluşturabileceğiniz Sticky Al uygulamasında artık sohbetlerinize renk katmak çok kolay. Messenger, iMessage, WhatsApp, Telegram, Snapchat, Skype gibi birçok alanda kullanacağız çıkartmaları çok basit.

Prismanın Sticky Al uygulamasıyla kendi çıkartmanızı yapmak mümkün

Sticky AI ile kendi çıkartmanızı oluşturun!

Uygulamayı ilk açtığınız anda sizden fotoğraf çekmenizi veya galerideki fotoğrafları kullanmanız isteniyor. Ardından uygulamanın yapay zeka algoritması devreye girerek fotoğraftaki arka planı tam anlamıyla yok ediyor ve yalnızca kişileri bırakıyor. Bunla sınırlı kalmayan uygulama kamera tuşuna bastığınız anda çok kısa süre içerisinde size GIF hazırlıyor. Elbette uygulama siyah-beyaz ve çizgi dizi tarzında efektlerde vererek daha güzel bir hale getiriyor. Bunla beraber uygulamanın ilerleyen zamanlarda gelişerek daha fazla özellik sunacağı kesin.

Uygulama şimdilik sadece iOS kullanıcılarına gelirken, Android kullanıcılarının az bir süre daha beklemelerinden sonra kullanabileceklerini belirtelim.