Pornhub Premium

Pornhub Premium, Tüm Dünyada Ücretsiz!

Pornhub’ın ücretli olarak sunmuş olduğu “Pornhub Premium”u ücretsiz olarak kullanıma sundu. Corona virüs nedeni ile evlerinde kalmak zorunda kalan insanların keyifli vakit geçirmeleri için böyle bir karar aldığı açıklandı.

Salgınının artmata devam ederek, genç ve yaşlı herkesi etkilendiği şu günümüzde insanlar, evlerine kapandı. Dolayısı ile insanlar korunmak için mümkün olduğunca evlerinde kalmaları ve sosyal mesafeyi korumaları gerekiyor.

İnsanların evlerinde kalması hali ile internet ve televizyon kullanım oranlarını artırdı. Ücretli olan bir çok servis ücretsiz hale geldi. Bu duruma sessiz kalmayan yetişkin içerik servislerinden biri olan Pornhub, Pornhub Premium’u geçici bir süre için tüm dünyaya ücretsiz hale getirdiğini açıkladı. Ücretsiz bu servisten kullanıcılar, nisan ayı boyunca yararlanabilecek.

Pornhub’un Başkan Yardımcısı Corey Price’ın yaptığı açıklamada, dünya çapında en az 1 milyar insanı evinde kalmaya zorlayan pandemi sürecinde onlara keyifli zaman geçirtecek bir yol sunmanın önemli olduğunu, bu yüzden de böyle bir karar aldıklarını belirtirken; ayrıca, yeni uygulamaları ile birlikte insanları evde kalmaya teşvik edeceklerini söyledi.