Pixel Launcher guncellemesi eski telefonlara yeni ozellikler getiriyor 1

Pixel Launcher güncellemesi eski telefonlara yeni özellikler getiriyor

Bu hafta Android kullanıcıları için gelen Pixel Launcher, yeni özelliklerle birlikte görücüye çıktı. Bu özellikler daha evvel yalnızca Google’ın bu yıl çıkarmış olduğu Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelinde mevcuttu. Yeni özellik güncellemesi, ana ekranı yeniden tasarlıyor ve 2016’dan bu yana birçok yeniliği barındırıyor.

Sunucu taraflı güncelleme, bugün Google Pixel Launcher için herkese açık şekilde sunuldu. Pixel Launcher’ın bu yeni sürümü orijinal Pixel ve Pixel XL’i geliştirmek adına geliyor. Fakat APK değişimi yapıldığında özellikler eski cihazları modern ediyor. Elbette biraz daha zamana ihtiyaç olduğu kesin. Bu bakımdan bu hafta sonuna kadar beklemek daha mantıklı olacaktır.

Pixel veya Pixel XL kullanıcıları, Google’ın ilerleyen günlerdeki Pixel Launcher güncellemesini alacaklarını duyuralım. Bu yeni güncelleme ilk olarak Widget’i ve cihazların ana ekran kısmında bulunan arama çubuğunu içermekte. Bunla beraber güncelleme yarı saydam bir uygulama sekmesi sunuyor.

Uygulama sekmesi içerisinde Google Arama şuan için tıpkı Pixel 2’de olduğu gibi geliyor. Yeni güncelleme, daha geniş kapsamlı arama işlevini getiriyor. Bu bakımdan rehber, müzik, uygulama, arama geçmişi gibi dahası demek. Yeni arayüz ciddi anlamda resmi olmayan birçok yolla daha sonra sunulacaktır.

Yeni güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar’a gitmeniz ve sitem güncellemelerini kontrol et demeniz yeterli olacaktır. Bir öneri olarak Wi-Fi bağlantınızı kurmanızı tavsiye ederiz. Sonuç itibariyle mobil ağ indirmesi 1GB civarında olacaktır.