Orta seviye butce ile alinacak akilli telefonlar 2017

Orta seviye bütçe ile alınacak akıllı telefonlar [2017]

İnternet ortamında yer alan akıllı telefon sorularına yanıt olarak 2000 -2500 TL arası bütçeye uygun alınabilecek en iyi telefonlar neler? Alınabilecek en iyi akıllı telefonlar hangisi? İşte tüm soruların cevabı…

Birçok akıllı telefon forumunda ve Google‘da yapılan aramalar sonucunda fark edilen durum, kişilerin orta seviye bütçe ile hangi telefon alınır sorusu oluyor. Bu soruya yanıt olarak birçok akıllı telefonu kendi bütçesine göre karşılaştırdık. Karşılaşma sonucu sorularınıza tam olarak yanıt verebilmek adına güncel fiyatlar ile listeledik. İşte o telefonlar.

2000 – 2500 TL’ye Telefon Önerisi

Yeni bir akıllı telefon alacak kişilerin ortalama bütçesi 2000 ve 2500 TL arasında ise aşağıda yer alan telefon modelleri hem bütçenize uygun hem de ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayabilecek türden. İsterseniz modelleri incelemeye başlayalım.

İlk önereceğimiz akıllı telefon Xiaomi Mi 6’nın 64GB depolama alanına sahip olan modeli oluyor. Bu telefonda Snapdragon 835 yongası yer alıyor ve fiyatına göre en iyi telefonların başını çekiyor. Mi 6’nın 128GB depolama alanına sahip olan modelini ise 2400 TL’nin altında bulmak kolay.

Türkiye’de en popüler diğer modellerin başında ise One Plus 5 yer alıyor. Bu telefonda aynı şekil Snapdragon 835 yongası yer alırken, şık tasarımı herkes tarafından beğenilmekte. 2400 TL’nin altında fiyata sahip olan bu telefon kesinlikle tercih edilebilir.

Biraz daha eski modellere bakacak olursak eğer, geçtiğimiz yılın akıllı telefonu Galaxy S7, 2500 TL ile satışına devam ediyor.
Apple’ın iPhone 6S 32GB modeli ise 2500 TL altına inmiş durumda. Elmayı sevenlerin kesinlikle tercihi olacaktır.
Kameraya önem veriyorsanız eğer Huawei P10, 2500 TL altında satışına devam ediyor ve kesinlikle tercih edilebilir.