1 3 1

Ormanda Havuzlu Ev İnşa Etmek Hem de Tek Başına

Hiç bir modern kazı aleti, aracı olmadan, elinizde bir keski ve bir pala ile ormanda tek başınıza havuzlu ev yapabilir misiniz? Bunu yapabilen yerliler var.

2 7

En modern mimari eserlere taş çıkartacak ustalıkla inşa ettikleri eserleri görünce hayretten gözleriniz fal taşı gibi açılacak. Çoğumuz ormanda villa yapmak veya havuzlu barınak inşa etmek şöyle dursun, 2 gün yaşayamayız bile.

7 1

 

Vahşi hayvanlar, yılanlar ve akreplerin kol gezdiği vahşi ormana baltanızla girme cesaretini göstermek de ayrı bir delilik. Ama ilk çağlardan kalan insanları andıran bu yerliler için orman, her şeyi sunan sessiz ve mütevazi bir anne gibidir.

1 3

Jungle Survival isimli bir Youtube kanalında onlarca orman evi inşa eden bu yerlilerin maceralarını izlemek, insanı günün tüm stresinden uzaklaştırıyor.

4 3

Üstelik 15-20 dakikaya sıkıştırılan 1 aylık çabayı tek bir videoda izlemenin keyfi de başka oluyor. Tüm inşaat sürecini başından sonuna kadar 20 dakikada aşama aşama izlemenin keyfine varmak için Jungle Survival kanalındaki maceraları izlemenizi tavsiye ediyoruz.

5.sıva

Hele ki o inşa ettikleri havuzları toprak çömleklerle dereden taşımaları Hz. Eyyübün sabrını bile zorlayacak türden.

1 3

Videoları izledikten sonra, insan oğlunun neler yapabileceğini, potansiyelini ne kadar zorlayabileceğini göreceksiniz.

6 1

Ayrıca bizim vahşi olarak gördüğümüz ormanın, ne yaptığını bilen için ne büyük bir nimet olduğunu da keşfedeceğiz.