OnePlus 5

OnePlus 5 Yeni Renk Seçenekleriyle Geliyor

iPhone 7 Plus serisine benzerliği ile öne çıkmış olan OnePlus 5 akıllı telefonları, tanıtıldığı andan bu yana en çok ilgi gören serilerden biri oldu. Üstün özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken yeni modelin şimdi ise yeni renk müjdesi geldi. İşte tüm yeni renk seçenekleri!

OnePlus, akıllı telefon dünyasında kısa süre içerisinde hızlı gelişim gösteren firmalardan biri olarak biliniyor. Her ne kadar OnePlus Çinli bir akıllı telefon üreticisi olarak gösterilip çok fazla satılmayacağı düşünülse de yeni seri akıllı telefonlarda yer verilen üstün özelliklerle beraber düşük fiyat aralığı sunulması OnePlus serilerinin bir hayli tercih edilmesine neden oluyor. Son olarak OnePlus 5 serisiyle karşımıza çıkan markanın, yeni seri akıllı telefonlarında Snapdragon 835 serisi işlemciler 6 ve 8 GB RAM bellek miktarlarıyla beraber bir hayli ilgi odağı olmayı başarmıştı.

Yeni seri akıllı telefonların kameralarında kullanılan sistemlerin ayrıca iPhone 7 Plus modelini bile geri bırakacağı iddiaları da gündem olmuştu. Tüm bu yönleriyle beraber ilgi odağı haline gelen akıllı telefonların renk seçimi kısmında ise siyah ve gri seçenekleri dikkat çekiyordu. Fakat marka hem seçim yelpazesini arttırmak hem de yeni modelleri sunmak adına renk seçeneklerine ekstra alternatifler eklemeye karar verdi.

OnePlus 5

OnePlus 5 İçin Yeni Renkler

Akıllı telefonların siyah ve gri renkleri ilk satışa çıkacak olan modelleri olsa da yeni serilerin sadece iki renk ile geleceğinin satışlarda olumsuz bir etki oluşturacağı düşünülmüş olacak ki ilk aşamada bir yeni renk, daha sonraki aşamalarda ise 2-3 yeni renk seçeneğinin daha kullanıcılara sunulması bekleniyor. OnePlus 5 serisiyle beraber gelecek olan yeni renk seçeneği ise altın rengi olduğu belirtiliyor.

OnePlus 5 altın renginin ise ilk aşamada akıllı telefonlara gelmeyeceği belirtildi. Yeni rengin OnePlus 5 serileriyle beraber gelmesinin 1 ay gibi bir süreyi bulacağından söz ediliyor. Bundan sonra ki aşamalarda yeni renklerin gelip gelmeyeceği de merakla bekleniyor. Yeni seri akıllı telefonların 2 farklı renk seçeneği almasının da gündemde olduğunu belirtelim. Şu an için Siyah, Gri ve Altı renkleri sunulacak.