Nokia 9
Nokia 9

Nokia 9 Pureview’in Tanıtımı Yine mi Ertelenecek?

Nokia’nın 5 kameraya sahip olan telefonu Nokia 9 Pureview’in tanıtımı her zaman erteleniyor. Tanıtım, şu an olan duruma bakılacak olursa Şubat ayında yapılacak gibi gözüküyor.

Nokia 9 Pureview’in 2018’in sonbahar ayında tanıtımının yapılması bekleniyordu. Firma tarafından yapılan açıklama sonrasında, cihazın kamera ile alakalı bazı sorunlarından kaynaklı olarak Şubat ayında tanıtımın MWC 2019’da yapılacağı duyurulmuştu. Bu durum sonrasında o kadar beklemeye gerek olmadığını söyleyen HMD firması, tanıtımın Ocak ayınca olacağını belirtmişti. Fakat cihazın tanıtım tarihi yine ertelendi.

nokia
nokia

Nokia’nın Ürün Şefi Juho Sarvikas attığı tweet ile bu yıl tanıtımı olacak olan ürün hakkında bilgi verirken, bir kaynak ise yapmış olduğu yorumda “Nokia 9 Pureview’in tanıtımı Şubat ayının sonlarına doğru kaldı” ifadelerine yer verdi.

Farklı olan bir kaynak tarafından yapılan yorumlara devam ederken aynı zamanda firmanın bu durumu inkar etmediğini belirtti. Hatta tanıtım için verilmiş olan davetiye kartları 16 Ocak 2019’u gösteriyordu. 16 Ocak’ta tanıtım olup olmaması konusunda bir bilgi yok ve düzenlenirse bu tanıtımda neler tanıtılacağı konusunda şu anlık bir bilgi yoktur.