Nokia 6 Amazon Hindistanda 1 milyondan fazla on kayit yaptirdi1

Nokia 6, Amazon Hindistan’da 1 milyondan fazla ön kayıt yaptırdı

HDM Global tarafından Haziran ayı içerisinde Hindistan’da piyasaya çıkaracağını duyurduğu Nokia 6, Temmuz ayı içerisinde Amazon Hindistan’da ön kayıtlara açılmıştı.

HDM Global’ın geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Hindistan’da piyasaya süreceğini duyurmasının ardından Nokia 6 modelini Temmuz ayı içerisinde Amazon’da ön kayıtlara açmış bulunuyordu. Bu kayıtlar sayesinde 23 Ağustos günü gerçekleşmesi beklenen satışlarda kayıt yaptıranlar Nokia 6’yı almaya hak kazanacak ilk kişiler olacak.

Nokia 6 Amazon Hindistanda 1 milyondan fazla ön kayıt yaptırdı

Nokia 6 Yine Yaptı Yapacağını!

Son duruma baktığımızda Amazon Hindistan’da ön kayıt yaptıran kullanıcı kitlesi ciddi anlamda rekor kırmış durumda. Nokia bu ön kayıt rakamlarıyla bir kez daha başarıya imza attı. 1 milyondan fazla kişi Nokia 6 için ön kayıt yaptırdı.

Ancak bu ön kayıtların ön sipariş olmadığını ve 23 Ağustos günü gerçekleşmesi beklenen ilk satışlarda 1 milyon kişinin Nokia 6 alacağının bile henüz detaylandırılmadığını belirtelim. Nokia tarafından bir açıklama henüz gelmiş değil.

Yinede Nokia’nın böyle bir başarıya imza atması oldukça güzel bir şey. Efsane marka bakalım ön kayıt yaptıran 1 milyon kişiye direk cihazı satacak mı merak konusu.