Motorola Razr1 1
Motorola Razr

Motorola’nın katlanabilir telefonunun görselleri sızdırıldı

Motorola‘nın kısa bir süre sonra katlanabilir telefonunu tanıtacak. İkonik Motorola Razr, Motorola’nın önümüzdeki ay tanıtımını yapması beklenen bir cihaz olurken, kısa süre önce tasarım görüntüleri ortaya çıktı.

Motorola’nın ikonik Razr markasını bu yıl tekrardan canlandıracak gibi duruyor. Ancak şirketin kapaklı bir telefon çıkarmayacağını belirtelim. Gelen son sızıntılar ile Motorola’nın Razr markası altında piyasaya sunulacak olan bir katlanabilir telefon geliştirdiği açıklanmıştı. Bugün ise telefonun tasarımı karşımıza çıkaran bir yeni patent görüldü.

Motorola Razr
Motorola Razr

Şirketin yapmış olduğu patent başvurusu ile telefonun nasıl görünecek belli oluyor. Görüşüne baktığımızda telefonun hem katlanabilir hem de OLED ekran ile geleceği düşünülüyor. Bunların yanı sıra kapaklı telefonlara benzer bir form faktörünün olacağı kesin. Patent görüntülerine göre Razr telefondan dan daha farklı olmayacağı açıkça ortada.

Motorola Razr Şubat’ta Gelebilir!

Akıllı telefonun arka kısmının üst yarısında kısa mesajları ve bildirim gibi arama kayıtlarını görebileceksiniz. Küçük bir ekran arkada olurken, kamera modülü ise üst kısımda yer alıyor. Parmak izi sensörü ise panelin alt kısmında konumlandırılmış. Son olarak ise katlanabilir telefonun Şubat ayı içerisinde tanıtılacağı iddia ediliyor.