Moto G5S Plus 1 1

Moto G5S Plus Özellikleri ve Canlı Görüntüleri

Moto G5S Plus akıllı telefonlarının özellikleri neler olacak? Yeni seri akıllı telefonların canlı görüntüleri olduğu iddia edilen görüntüler gerçek mi? İşte bilinen tüm detaylarla yeni seri akıllı telefonlar ve telefonların olduğu iddia edilen görselleri.  

Akıllı telefonların çıkış yapmaya başladığı dönemler geldi. Sürekli olarak yayınlanan yeni seri akıllı telefon haberleriyle karşılaşmaya başladığımız son dönemde en çok konuşulan modellerden birisi de Moto G5S Plus modeli oldu. Lenovo’nun Motorola’yı satın alarak yeniden piyasaya döndürmesinden sonra markanın ardı ardına yeni modellerini duyurmaya başladığını gördük.

Bu noktada son olarak orta segment için amiral gemisi modeli olacak olan yeni seri Moto G5S Plus akıllı telefonları ortaya çıktı. Doğrudan resmi bir tanıtım yapılmadı fakat tanıtım yapılmamasına karşın telefonların canlı görüntüleri de yayınlandı. Telefonların testlerinde çekildiği iddia edilen canlı görüntülerin yayınlanmasının ardından Moto G5S Plus modelinin belli başlı özellikleri de görüntülenmiş oldu. Yapılan tanıtımda en çok dikkat çeken detay telefonların kullandıkları yeni seri işlemciler oldu. Peki Moto G5S Plus hakkında neler ortaya çıktı? Telefonlar tam olarak nasıl modeller olacak? Yenilikler neler?

Moto G5S Plus

Moto G5S Plus Belli Olan Özellikler

Markanın amiral gemisi akıllı telefon modelleri içerisinde açık ara en iddialı modellerden birisi olacak olan Moto G5S Plus akıllı telefonlarının öne çıktığını belirttiğimiz işlemcilerinin Snapdragon 660 serisi olduğu görülüyor. Snapdragon 660 serisinin kullanılması Moto G5S Plus modelinin farklı bir noktadan da öne çıkmasını sağlamış olacak. Öyle ki Snapdragon 660 serisi işlemciler çok kısa bir süre önce tanıtılan orta segmentin yeni amiral gemisi işlemci modelleri.

Üst segment işlemcilere bile yaklaşan bir performans gösteren yeni seri işlemcinin Moto G5S Plus telefonlarıyla beraber gelmesi akıllı telefonların bu alanda bir ilke imza atacağının da en büyük göstergesi. Bunun dışında yeni seri işlemcilerin dışında telefonların 5.5 inç IPS Full HD ekranları kullanması da bekleniyor. Moto G5S Plus modeli için bunun dışında yeni bir detay paylaşılmış değil. Yeni detaylar için bir süre daha beklemek gerekecek.