Meizu’nun Bu Yıl Sunacağı Tüm Modeller Ortaya Çıktı

İş teknoloji olunca hep bir sızıntı olması muhtemel oluyor. Yeni bir sızıntı da Meizu’nun bu yıl içinde çıkmayı planladığı tüm modellerin ortaya çıkması ile oldu. Meizu’nun sızdırılan belgesi ile markanın 2018 yol haritası ortaya çıkmış durumda. Yol haritasında 2018’de çıkmayı planladığı tüm modeller bulunuyor.

Beklenen modellerinden biri olan MX7 için Meizu’nun müdürü Huang Zhang, 2018’de MX7‘nin olmayacağını ima eden açıklamalarda bulunmuştu. Sızan belgeye baktığımızda ise MX serisinin yer almadığını görüyoruz.

Meizu 1

Yol haritasında yer alan mavi ve kırmızı renkli modeller Meizu‘nun bu yıl içinde çıkarmayı planladığı amiral gemisi modellerini işaret ediyor. Sızan yol haritasında Meizu 15 ve 15 Plus yılın ilk çeyreğinde sunulacağı, Dream olarak adlandırılan cihazların ise Meizu 15,15 Lite ve 15 Plus olduğu düşünürken, Dream 2 olan ürünün ise 2018‘in üçüncü çeyreğinde 3000 Yuan seviyesinde fiyat etiketi ile çıkacağı düşünülüyor.

Meizu 2

Markanın bu yıl içinde tanıtmasını beklediğimiz Blue Charm serisi M6, E3, M8 Note ve M8 modellerinden oluşuyor. Sızıntılarda bu modellerin 1500 Yuan seviyesinde olacağı görülüyor.

Markanın ikinci ve üçüncü çeyreklerde sunmayı planladığı ürünleri ise Meizu X2 ve M8s ve M9 Note olduğu görülürken; bu modellerin 2500 – 3000 Yuan arasında değişen fiyatlara sahip olduğu görülüyor.