LG Q6 5 e1499766566824 1

LG Q6, 3 Yeni Sürümle Beraber Tanıtıldı

LG Q6 serisi akıllı telefonlar tanıtıldı. Yeni serinin özellikleri neler? Tanıtımla berabeer dikkat çeken tüm detaylar ve yeni seriler haberimizde.

Akıllı telefonların amiral gemisi modellerinden biri olan LG G6 serisine yeni modellerin ekleneceği haberleri uzun süredir konuşulmaya devam ediyor. Son olarak yeni seri akıllı telefonların mini modellerinin seriye ekleneceği ve biraz daha makul modellerin satışa çıkacağı açıklanmıştı.

Yapılan açıklamanın hemen sonrasında ise yeni modellerin 11 Temmuz tarihinde tanıtılacağı açıklanmıştı. Merakla beklenen serinin sonunda tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtımdan hemen sonra mini modelin ortaya çıkan özellikleriyle bir hayli beğeni topladı. 3 farklı model ile gelen serinin tüm özelliklerine daha detaylı olarak bakalım.

LG Q6 Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Yeni serinin özelliklerine ekran kısmından başlamak gerekiyor. Daha önce iddialarda yer aldığı gibi ekranların mini model olmasına rağmen 5.5 inç ekrana sahip olacağı kesinleşmiş oldu. 5.5 inç ekran boyutuyla beraber ekran gövde oranının da bir hayli başarılı olduğunu da ekleyelim. Ön kısmında neredeyse tamamen kavisli ekran olduğunu görüyoruz. Full Vision teknolojisinin dikkat çektiği ekran kısmında çözünürlük değeri olarak da 2160 X 1080 çözünürlüğü sunuluyor. Kısacası ekran kısmında çok başarılı bir akıllı telefon modeliyle karşı karşıya kalıyoruz. 3 modelde de aynı ekranın kullanıldığını da ekleyelim.

LG Q6

Teknik özellikler kısmında da Snapdragon 435 işlemcileriyle işe başlayalım. Orta segmentin sevilen yeni işlemci modelinin her 3 LG Q6 modeline de bir hayli artı kattığı kesin. Orta segment için başarılı olacak olan modellerden biri olması beklenen serinin 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. LG Q6 Plus modelinde RAM bellek kısmında 4 GB seçiminin yapılıp depolama alanının 64 GB yapıldığını görüyoruz. LG Q6a modelinde ise RAM bellek 2 GB seviyesine düşürülüyor ve 16 GB depolama alanı kullanılıyor.

13 MP tek arka kamera ve 5 MP değerinde geniş açılı, yüz tanımalı ön kameranın dışında, 3000 mAh değerinde pilleri olan akıllı telefonun fiyatı henüz açıklanmış değil. Ağustos ayında yeni modelin çıkış yapması bekleniyor.