lg g6 nin kablosuz sarj ve hi fi ozelligi her ulkede olmayacak 1488136508 1

LG G6’nın bazı özellikleri her ülkede olmayacak

LG G6 hakkında gündemde yer alan bilgiler, akıllı telefonun bazı özelliklerinin tüm ülkelerde geçerli olmayacağını belirtiyor. İşte detaylar!

Dün Barselona’da gerçekleşen MWC 2017 fuarında LG’nin gerçekleştirdiği bir basın toplantısında duyurulan LG’nin yeni model amiral gemisi LG G6 ile ilgili bilgiler henüz daha gelmeye devam ediyor.

Basın toplantısında tüm özelliklerini gördüğümüz LG G6’nın bazı özelliklerini gümdemde yer alan bilgiler doğrultusunda belli bölgelerde aktif olarak kullanılacağı öğrenildi. Bunun sebebi ise tam olarak bilinmiyor fakat, ihtiyaç duyulan sertifikadan dolayı belgeler doğrultusunda farklılıkların görüleceği düşünülüyor. Peki bu özelliklerin ne olduğu ve ne kadar önemli olduğuna bakalım.

Kablosuz şarj özelliği

LG G6’nın düzenlenen basın toplantısı sırasında kablosuz şarj desteği üzerinde çok fazla durmadığı, fakat LG G6’nın kablosuz şarj desteğini desteklediği belirtildi. İşin en tuaf yanı ise bilgilere göre yalnızca Amerika birleşik Devletleri’nde satışa çıkan modellerde kablosuz şarj desteği yer alacak.

Hi-Fi ses özelliği

LG G6’da bir diğer sıkıntı olan ve en fazla dikkat çeken Hi-Fi desteği iddialara göre sadece Uzak Doğu ülkelerinde satışa çıkan LG G6 modellerinde yer alacak. Bunun tam olarak doğruluğu bilinmiyor olsa bile böyle bir durumun gerçekleşmesi ciddi anlamda satış rakamlarını düşürebilir.