la casa de papel 3. sezon ne zaman cikacak 754x365 1

La Casa De Papel 2. ve 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Son günlerde adından daha fazla söz ettiren ve konu bakımından soygunculukla alakalı olan La Casa De Papel yoğun izleyici kitlesiyle zirvede durmayı başarıyor. Başarılı İspanyol dizisi aslında Prison Break’e benzerlik gösterdiğinden iki dizi çok tartışılmıştı.

Ortada çalınacak bir şey yoksa, bu yine de soygun olur mu?

İspanyol TV kanalında yayınlanan La Casa De Papel 9 ve 6 bölümlük 2 dönemde yayınlanmış ve 23 Kasım 2017 tarihinde son bölümüyle bitmişti. Çoğu ülkede Netflix dizinin telif haklarını eline aldı ve 70-80 dakikalık bölümleri düzenleyerek 1. sezonu 13 bölüm olarak yayınladı. 2. sezonunda yakın zamanda yayınlanacağını düşünüyoruz. Çoğu kişiyi kendine hayran bırakan dizi soygunu konu alıyor. Tüm dünyada seyredilen muhteşem dizi için merak edilen soru yeni sezon ne zaman gelecek?

La Casa De Papel 3. Sezon hakkında net bir açıklama henüz yapılmış değil. Ancak yayınlanan son final bölümüne detaylı bakıldığında devamı geleceği işaret edilmiş durumda. Bu bakımdan tam tarih belli olmasa bile, La Casa De Papel 3. sezon açıklaması yapıldığında burada güncelleme yaparak sizlere duyuracağız.