Katlanabilir Ekranlı Galaxy S10 yani Galaxy X ile ilgili Son Ortaya Çıkanlar

Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre katlanır Galaxy modeli Galaxy S10 yerine Galaxy X olarak isimlendirilecek.

2019’da piyasaya çıkması beklenen Samsung’un katlanabilir ekrana sahip telefonu için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, Kore’li akıllı telefon üreticisi katlanabilir telefon ve şeffaf bir akıllı telefon ekranı için yeni bir patent aldı.

Yatay olarak farklı katlanma şekillerini gösteren patentte göre ek bir menteşe ile dikey olarak da kullanılabiliyor. Her iki taraf birbirinin üzerine kapatılması ile de cihaz kapatılabiliyor.

Katlanır Galaxy modeli ile fark yaratması beklenen, Galaxy X için mi kullanılacak bilinmez ancak şeffaf bir akıllı telefon ekranı için yeni bir patent daha alan firma daha önce açıklanan bilgilere göre Galaxy X’in 100 bin adet gibi sınırlı sayıda üretileceği belirtilmişti.

Galaxy X’in katlanabilir bir ekranı olacağı haricinde ne gibi özelliklere yer vereceği henüz bilinmiyor. Fiyat ile ilgili bir bilgi olmasa da oldukça yüksek bir satış rakamına sahip olacağı bekleniyor.