karayip korsanlari 5

Karayip Korsanları 5’in Torrent Dosyaları Paylaşıldı

Karayip Korsanları 5’in elinde olduklarını söyleyen hackerlar fidye istemiş ve istenilen fidye elde edilmediğinde film internet ortamında paylaşıldı. İşte detaylar…

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde bir grup hackerin Karayip Korsanları filminin ellerinde olduğunu iddia etmiş ve film yapımcılarıyla iletişime geçip Disney’den fidye istediklerini belirtmişti. Bir grup hacker istediği fidyenin yerine getirilmediği zaman filmin internet ortamında yayınlanacağını da dile getirmiş ancak Disney bu açıklama karşısında fidyeyi yerine getirmeye yanaşmamıştı bile.

karayip korsanları 5 torrent

Torrent Sitelerinde Yayınlandı!

Hackerlar ise sadece iki gün müddet verip Disney tarafından fidyenin ödenmesi gerektiğini şart koşmuştu. Aradan geçen iki günün ardından film vizyona girmeden torrent sitelerinde hızla paylaşılmaya başlandı. Kısa süre önce torrent dosyaları kaldırıldı fakat yeniden torrent sitelerinde paylaşılmaya devam edildi.

Her ne kadar Disney internette paylaşılan Torrent dosyalarını yayından kaldırmak için uğraşmaya çalışsa bile kaldırılan bir siteden sadece 3dk sonra diğer başka bir sitede paylaşıldığı fark edildi.

Tüm bunlara ek olarak bazı vizyona girmemiş olan filmlerin de bu hackerların elinde olduğu düşünülüyor. Bakalım son durum ne olacak bekleyip göreceğiz.

::Siz Karayip Korsanlarına yapılan bu durum için ne düşünüyorsunuz?